Algselt postitas Linnupoja
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustKas oli valus ka kui pea ära lõid?the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Seda ma mõltesin, et kuhu Mask on kadunud.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas $$$ Vaata postitustAga muidu see on lahe, et Grippi kõvasti vähem see aasta. Ise pole ka haige olnudki kordagi. Mask, kätepesu ja social distancing kõik aitavad.
ei saa aru sellest võrdlusest, et grippi ju on surnud igaaastaselt umbes samapalju inimesi kui nüüd covidisse. miskipärast ei räägita, et grippi haigestumus on ka suurem olnud, sest esiteks pole varem selliseid piiranguid olnudCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Mis neil viga on, kellel on arstilt kiri, et ei pea maski kandma vms?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas El President Vaata postitust
Kommentaar
-
Kusagil on kindlasti ka selles osas statistika olemas?see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustJah. Ärme selle peale ka mõtle, et Covid saadab inimesi haiglasse, kus nad vajavad arsti personali ja voodikohti ning samal ajal tädi Malle südame oppi lükatakse edasi.
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustMis neil viga on, kellel on arstilt kiri, et ei pea maski kandma vms?Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar