Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
see "valesti kasutamisel on viiruse leviku võimalus hoopis suurem" on üks rämedamaid paskasid, mis maha pandud selle pandeemia ajal. kuna pindadelt saadav nakkus on vaat-et-olematu, siis pakun vastu. et roteerides n95 maske on tulemus parem, kui ühekordselt õhuavadega med maske kasutada.
"Samuti peaks maskide kasutamisel järgima täpseid instruktsioone ja hügieeninõudeid, sest valesti kasutamisel on viiruse leviku võimalus hoopis suurem kui ilma maskita, märgiti koondaruandes."
Ma ise olen ka selles kindel.
Lihtsalt on näha, et nende kandmise hügieen on täiest alla poole arvestust ja maskist on ainult mingi dogma kujundatud. Koguaeg jahutakse, et peab olema mask, aga rohkem tuleks rõhutada, et mis moodi seda kanda. 90% kõnnivad igikestev mask lõua all ringi või see sama mask nutsus taskus ja siis sopsutatakse tasku ja näo vahet oma räpaste käekestega - öelge nüüd, et see ei soodusta levikut ja rääkige oma veitsijuustu teooriast. Korduvkasutatav riidelapp on täiesti omaette nali. Tõenäoliselt ei suudeta lihtsalt osta piisavalt maske , et neid õigesti kasutada
Enne, kui peksma hakate, siis ise kasutan avalikes kohtades ühekordseid maske ja pakist välja-pähe-prükkarisse meetodil.
Super uudis. Viiksin vanaema kohta vaktsineerima ja saaksin tänu sellele ise ka süsti kirja.
Oleme ausad oli ka aeg, et näiteks nagu mul eestlasena kasvades ülesse Kohtla-Järvel ja esindasin Eesti kultuuri sealsel ohtlikul maastikul peaks olema mingi prerogatiiv võrreldes Tallinna ja muude Lõuna-Eestis üleskasvanud sugarboydega.
Leave a comment: