Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Viirused (bioloogilised)
Collapse
X
-
Sinu usust on vähe kasu. Või sa lihtsalt rämedalt alahindad arsti eriala keerukust.Lootus sureb viimasena, ütles usk ja tappis armastuse.
My spell checking is second to nine!Kommentaar
-
Tegelikult on neid vastuseid siin sulle ju erinevate teemade raames päris palju antud thoKommentaar
-
https://epl.delfi.ee/artikkel/950964...aktsineerimine päris hea artikkel. Autorid on kõvasti vaeva näinud. Selliseid tahaks rohkem näha!Kommentaar
-
Mis sõnumi see ühiskonnale saadaks, kui valitsus oma eesmärgid vaktsineerimise osas koomale tõmbaks ning ainult teatud riskigrupile keskenduks? Ei tundu just kuigi mõistliku lähenemisena ajal, kui kommunikatsiooni ja kriisijuhtimise alaseid omaväravaid on niigi arutult palju juba löödud.mu lingitud artikkel oli 2020 aastast kus polnud veel vaktsiinist juttugi, lihtsalt kellele viirus ohtlikum on. Ma ei ürita õigustada ega kaitsta midagi, lihtsalt viimase 2 aastaga kodus istudes saanud tugitoolieksperdiks ning ei mõista miks nii vastuoluline on väita, et on olemas teatud riskigrupp inimesi kellele haigus mõjub rängemalt ja kellel suurem tõenäosus haiglasse sattuda. Kui eesmärk on haiglakoormust kontrolli all hoida, siis see tundub ju mõistlik koht kuhu oma energia suunata? Kui taustal toimub eraviisiline töö nendega (a'la need personaalsed kõned millest juttu olnud) siis fair enough.Kommentaar
-
Sõltub eesmärgist.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
-
Kallas: kõik otsused, mis teeme, on kantud kahest eesmärgis. Number üks: avatud ühiskond. Number kaks: innustame inimesi vaktsineerima. Käsk isolatsiooni jääda lahjendaks inimeste motivatsiooni vaktsiini saada. Meil on vaktsineerimine jälle aeglustumas. Lõpp on raske.
No mida perset. Kallas ju kutsub viirust levitama.Ganvix!Kommentaar
-
Peamine eesmärk on paberitel vaktsineeritust näidata - muud midagi...Kallas: kõik otsused, mis teeme, on kantud kahest eesmärgis. Number üks: avatud ühiskond. Number kaks: innustame inimesi vaktsineerima. Käsk isolatsiooni jääda lahjendaks inimeste motivatsiooni vaktsiini saada. Meil on vaktsineerimine jälle aeglustumas. Lõpp on raske.
No mida perset. Kallas ju kutsub viirust levitama.
Olen vaktsineerimata ning nüüdseks vähemalt korra üle saanud ka. Esiteks ei antud Mulle hostelis tuba, mille tulemusena magasin novembri esimestel öödel lihtsalt suure tee ääres autos (mootori jätsin käima, mille tulemusena süttis hommikul mootorituli, ilmselt tahmas täis) ning teiseks ei saanud oma uuele autole Saksamaale ise järgi minna (info kiirtestide kohta piiride vahel piisavalt segane ja laialivalguv), vaid pidin põrsas kotis laskma treilaga siia tuua (ise tahtsin, kedagi otseselt viimases ei süüdista, lihtsalt ainulaadse varustusega auto). Selle jutuga tahan öelda, et vaktsineerige kõik, kes seda soovivad. Kui enne kiirtesti kaotamist olin veel viisakusest ootamas/venitamas, et äkki ikka teen varsti ära jne siis hetkel tahaks öelda, et riik võiks omadega kuu peale käia...
Ma ei suuda täita soovituslikku käsku, mis on oma olemuselt ajuvaba, nagu Kallase viimane sõnavott seda taas näitab...
(PS. 12-aastasena diagnoositi Mul hüperallergilisus)et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaaliKommentaar
-
Näed ju statistikast, et vaktsiinid toimivad. Mitte küll ideaalselt, aga toimivad. Miks vastanduda lihtsalt vastandumise pärast?Esiteks ei antud Mulle hostelis tuba, mille tulemusena magasin novembri esimestel öödel lihtsalt suure tee ääres autos (mootori jätsin käima, mille tulemusena süttis hommikul mootorituli, ilmselt tahmas täis) ning teiseks ei saanud oma uuele autole Saksamaale ise järgi minna (info kiirtestide kohta piiride vahel piisavalt segane ja laialivalguv), vaid pidin põrsas kotis laskma treilaga siia tuua (ise tahtsin, kedagi otseselt viimases ei süüdista, lihtsalt ainulaadse varustusega auto). Selle jutuga tahan öelda, et vaktsineerige kõik, kes seda soovivad. Kui enne kiirtesti kaotamist olin veel viisakusest ootamas/venitamas, et äkki ikka teen varsti ära jne siis hetkel tahaks öelda, et riik võiks omadega kuu peale käia...
Ma ei suuda täita soovituslikku käsku, mis on oma olemuselt ajuvaba, nagu Kallase viimane sõnavott seda taas näitab...
(PS. 12-aastasena diagnoositi Mul hüperallergilisus)
Töötava mootoriga autos magamine on kordades ohtlikum kui vaktsineerimine.Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Heh, yolo!
Ma olin Eesti üks esimese multiallergikuid, käisin iga paari kuu tagant Võrust Tallinna allergoloogi juurde, kuna toona oli umbes üks allergoloog kogu Eesti peale. Mulle ei tehtud seetõttu lapsena ühtegi vaktsiini, aga täisealisena on küll jummala savi olnud.Kommentaar
-
Mõni inimene ostab uue elamise, kus ventilatsioon on vigane ja kolib sisse ning teeb korda... vist (teame vast kõik seda, et liistud jäävadki paigaldamata).
Teine laseb ennem korda teha ja siis ostab, kolib sisse.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar