320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Futu , New Romantics , Synth-pop , Italo disco
Collapse
X
-
plaanisin Cherry Redi lehelt osta emma-kumma siin rubriigis mainitud futu kogumiku , kuid ette sattus Matchbox , nende 4 esimest albumit nüüd CD formaadis saadaval , ühes boksis
või on nad siis äkki juba tükk aega saadaval . lihtsalt pole ammu midagi jälginud
aga juutuubis olen viimasel ajal tsekanud nõuka-aja lõpu ehk perestroika elektroonillist , soviet synth pop
seal on ikka müstilisi asju , panen ühe tütarlapse siis üles
Kommentaar
-
Siinjuures tahaks soovitada väga sellesse teemasse sobivat kohalikku raadiosaadet Svet Nureka. Tuleb peamiselt selle 80ndate ajastu sünti, postpunki jms ja tihti vene/idabloki kraami, mis mu jaoks küll kõik põnev avastamine.★★★★★★
Kommentaar
-
Human League on minu jaoks New Wave, Synth Popi liikumisest ehk kõige rohkem kõnetav kooslus. Selgelt huvitavam kui eestlaste jaoks jumala staatuses DM. HL oli oma ajast ees ja kogu 80-date elektrooniline muusika UK-s oli ja on vist üks parimaid perioode üldse moodsa aja pop muusikas.
Lebanon on viimase aja üks vaieldamatuid isiklikke lemmikuid, mis pole niivõrd ära käiatud kui mitmed teised HL-i hitid.
Wij komen terug met de cup in de hands
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar