Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Spordimiss plastiline märg unenägu, 3. päev

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
    Waauwaauwiiwauu. Nomineerin number 8. Tegemist on korvpalluriga?
    jep
    http://www.basket.ee/et/mangijate-ot...layer_sid=2018

Päristööd teeb kusjuures jalgpalli juures!
    https://m.soccernet.ee/artikkel/vapr...id-ma-ei-karda

Kommentaar

Üks fitness võiks ikka edasi saada, kuigi Abner oli misclick Kullerkannu asemel mul Glebova mudiugi kõva konkurent, eriti selle flamingopartiiga...

Kommentaar

Algselt postitas Peeter I Vaata postitust
        Üks fitness võiks ikka edasi saada, kuigi Abner oli misclick Kullerkannu asemel mul Glebova mudiugi kõva konkurent, eriti selle flamingopartiiga...
        Nõus. Veidi arusaamatu on see lugu ka minu jaoks, et kas spordiringkonnas siis tõepoolest fitnessi ei hinnata.

Kommentaar

Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
          Nõus. Veidi arusaamatu on see lugu ka minu jaoks, et kas spordiringkonnas siis tõepoolest fitnessi ei hinnata.
          Ma pole ühtegi fitnessivõistlust eales näinud. Seega ei oska hinnata. Kas aeroobikamissid peaks ka äkki panema kuhugi?

Kommentaar

j6uluv4ana ja -21-, palun hoidke järgmiseks vooruks meeles, et te saate anda kokku 4 häält:

2 häält ülemisse neljasesse valikusse ja 2 häält alumisse neljasesse.

Kommentaar

Jätsin meelega hääle andmata teisele ja kolmandale paarile.

Kommentaar

Algselt postitas j6u1uv4n4 Vaata postitust
                Jätsin meelega hääle andmata teisele ja kolmandale paarile.
                räägi välja, mis Regina Oja (või Kalev Ermits) sulle teinud on

Kommentaar

räägi välja, mis Regina Oja (või Kalev Ermits) sulle teinud on
                  Strateegiline lähenemine, et oma lemmikuim ikka edasi pääseks, kui muidu peaks 2-3nda vahel tihedamaks rebimiseks minema ma arvan. Ise mõnes grupis sama mõelnud, 1sel päeval oleks peaaegu kätte ka maksnud, et 2 valisin.

Kommentaar

Kelly Sildaru sai ju just 18, mis tal siis viga on, et kandidatuuri esitatud pole?

Kommentaar

Mingi austus ikka peab ka olema.
                      Ela ja tunne, et elad
                      see on kõige lihtsam
                      filosoofia, mis toimib
                      sule silmad ära vaata
                      tagasi, hinga sügavalt ja
                      hüppa üle iseenda varju
                      tule koos minuga.

Kommentaar

Algselt postitas LeeRomeno Vaata postitust
                        Kelly Sildaru sai ju just 18, mis tal siis viga on, et kandidatuuri esitatud pole?
                        Nimekirjade osas pöörduda Plasticu poole. Minult on ainult teine õde Kullerkann.

Kommentaar

kuivõrd pakkumisi tuli rohkem kui 32, siis keegi pidi välja jääma. Ja komiteele tundus, et päris gümnasiste ja õpilasfirmade tegijaid ei peaks valikusse veel panema. Kõikide vanused ei olnud aga peas ning seetõttu lipsas ilmselt 1-2 läbi.

Kommentaar

kuivõrd pakkumisi tuli rohkem kui 32, siis keegi pidi välja jääma. Ja komiteele tundus, et päris gümnasiste ja õpilasfirmade tegijaid ei peaks valikusse veel panema. Kõikide vanused ei olnud aga peas ning seetõttu lipsas ilmselt 1-2 läbi.
                            Jah, enne keskkooli lõputunnistus, alles seejärel soccerneti plastiliseks märjaks unenäoks. See võiks olla ilmselt nii mõnelegi foorumlasele ka soovituseks.

Kommentaar

ma pean tunnistama ka seda, et selle võistluse suurim kahetsus on seoses Ingrid Puustaga. Igas teises nelikus oleks kindel edasimineja... Aga no Mõnu siin ajas mingit juttu, et "loos peab olema aus" jne. Viimase hetkeni mõtlesin, et kas tõsta preili Puusta ümber kuhugi või mitte.

Kommentaar

ma pean tunnistama ka seda, et selle võistluse suurim kahetsus on seoses Ingrid Puustaga. Igas teises nelikus oleks kindel edasimineja... Aga no Mõnu siin ajas mingit juttu, et "loos peab olema aus" jne. Viimase hetkeni mõtlesin, et kas tõsta preili Puusta ümber kuhugi või mitte.
                                Eks kandidaat nr6 kohta leidsite ka kõige hirmsama vene 50-aastase plastiopikuninganna pildi üles, tagantjärgi vaadates teisi pilte pole häda midagist, kuskil mujal parema pildiga vast oleks lootust olnud.

Kommentaar

Working...
                                X