Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aasta 2020 auhinnad

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Daz Booob
    replied
    Parim postitaja: tobe lugu, kuid ühtegi esiletükkivat nime ei meenu
    TOP 5 postitajad: mingil hetkel siiski on kuppel mõned nimed fikseerinud - Mõnuagent007, Marek_T, Stok, j6u1uv4n4, H.M Murdock
    Suurim jobu: -
    TOP 5 jobud: -
    Parim teema: kuna eelmine aasta oli Liverpooli aasta, siis parimaks teemaks on kahtlemata õlu vs viin
    Nõmedaim teema: kuna ma korra kogemata vajutasin Inglismaa jalgpalli teema asemel Itaalia jalgpalli teemale ja tundsin suurt nukrust, pettumust, raskust, jõuetust, kurbust... siis lihtsalt jagan seda negatiivset emotsiooni teiega.
    Parim postitus: aa jaa, aga pohmakaga ei viici parandada - Kenny's Heroes
    Naljakaim postitus: geograafia huviline Stok
    Kõige ropum postitaja: roppustega on nüüd see asi, et... veits igavad ja isiklikud kukute olema
    Kõige intelligentsem postitaja: aikjuu leeris kaadrit jagub, kuid ekjuu leeris on ikka paras palagan. Kuna ma olen selline emotsionaalne värdjas, siis see esimene pool tükki ei aja ja sel korral pauku ei tule.
    Kõige vaimukam postitaja: Stok
    Kõige fännim fänn: mul on tunne, et teistes liigades, satsides on ehk isegi edumeelsemaid poolehoidjaid. Kuna ma aga nendest klubidest suurt midagi ei tea ja tihti satun eneselt küsima, et millepärast sa/ta selliseid asju teab, siis mcnamara
    Parim uustulnuk: -
    Keda igatsen? -
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? et nagu mingi play date?

Sass Henno nimeline egopaugu nominentide puiestee: Martin, Nasfal, Linnupoja, allars

Oi bljaad. Lühemalt palun. Blin: kaala, plastic´99, Mõnuagent007

Ah-jaa:

Leave a comment:

• mazz
    replied
    Parim postitaja: telekavaataja - foorumi vedur 2020
    TOP 5 postitajad: eika, -RoMaRiO-, nonoh, Jasper, Pints - aktiivsed ja tasemel teemades, mida loen
    Parim teema: Soccerneti Pall on d'Koroona! (Mõnuagent007 ja futboliidipaul)
    Parim postitus: Martin struktuuridest
    Naljakaim postitus: szandor väikesest klubist Põhja-Londonis
    Kõige ropum postitaja: Nasfal - vahel värskendav, vahel väsitav otsekohesus
    Kõige intelligentsem postitaja: mcnamara
    Kõige vaimukam postitaja: Stok
    Kõige fännim fänn: Iceman ja Ronaldo
    Parim uustulnuk: rahvaspordipäev - pigem küll aasta esiletõusja
    Keda igatsen? Tanel - kui veel postitab, on tavaliselt kuld
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? hofnar äkki

Leave a comment:

• Sambaz
    replied
    annaks ka siis miskit kellegile, puht enda subjektiivne hinnang. solvuda võib aga ei maksa.

kindla aasta jobu tiitli saaks ott järvela .tegelikult on fain kui ajakirjanikul on omad maitsed ja eelistused, aga see musta valgeks rääkimine eesti jalgpallist, olgu selleks koondis või flora, on ületanud igasuguse normaalsuse piiri. oleks siis põhjust rääkida musta valgeks, aga reaalsuses ei ole. null, ümmargune null. teise jobu tiitli saaks kasutaja ekspert, kes küll ei postita palju, aga kui paneb, siis see üleolevus ja uskumaks, et siinsed foorumlased on justkui seniilsed debiilid on muidugi võimas, muidugi tüübi postitus teemal, kuida keskmine foorumlane saab miskit teha, et meie jalgpall areneks, oli ilmselt läbiaegade sõgedam postitus mida näinud. jobu tiiitli saab ka urmar, ei mitte sellepärast, et see piiki võtmine ja kaitsmine igasuguste protsesside suunal, et liit on nagu pühalehm, vaid pigem sellepärast, et sellel vennal üks varikonto siin, mille alt ta postitab siis, kui ta tunneb ennast natukene kindlamana, et saaks enda ebakindlust rohkem välja tuua. ja neil kõigil mainitud tegelastel on ühine joon, et väärimaks jobu tiitlit. misasi see on, eks igaüks mõtleb ise välja.

tegelikult oleks õudsalt mugav anda ka eelmine tiitel kaalale ja linnupojale, mida ma näen, et palju on teinud. kuid ma ise ei lähtuks nii. ma olen alati austanud inimesi, kes jäävad oma arvamusele kindlaks, olgu see arvamus misiganes. ja olgem nüüd ausamad, me kõik tuleme siis foorumisse tagasi ja klikime alateemale, kui näeme mis kaala või linnupoja on kirjutanud, eks.

aasta natukene tussud tiitel läheks mcnamarale ja piirisaarele, prooviks nii, et ei solvu iga asja peale ja prooviks mõned asjad hoida siin foorumis ja lahendaks ka need siin.

nõmedama teema olukord on läinud miskipärast lihtsamaks, ma ei tea miks, aga see kogu jama mis toimub inglismaa alafoorumides ja siin kohal päris vanade kasutajate poolt stiilis nagu millwalli fännid kuskil vihmases stoke city statal" fuck you wanker cunt faggot"

erinevate peeniste võistlus kellel on suurem nominatsiooni saaks plastic, mõnuagent ja martin. cmon, mehed. me kõik näeme, et te olete tegelikult targad inimesed. minge võtke parem õlle ja mõõtke need peenised ära ükskord.

sorri jasper ja daz tissid. kindlasti kuskil päris elus klaasi taga saaks teie naljadest natukene paremini aru, aga siinses keskkonnas jätkuvalt ei biidi väga üldse teie naljatsoont. maitse asi, jep.

parimate postitajate tiitli annaks kolmele inimesele. romario, pints ja marek. romario puhul võib kindlalt väita, et tema analüütiline võime eesti jalgpalli hoomata ja sellest arusaada on miskit, mida kellegil teisel pole ette näidata. pintsi puhul pole kahtustki, et see tasakaalukus on kadestamisväärt ja nii minul kui paljudele teistel oleks kindlasti palju õppida temalt. mareku puhul on mulle muidugi alati meeldinud kompromissitu enesekindlus kui ta postitab midagi, sest noh, kui ei ole hetkel nii, siis hakkab olema ja kohe kindlasti tulevikus on. sellised inimesi on rohkem vaja meie jalgpalli juurde. eelnevat parimaid postitajaid on mul au ka teada eraelus ja võin kinnitada, et tegemist on ka väga sümpaatsete inimestega, seega tiitlit igati väärt tegelased.

Leave a comment:

• nonoh
    replied
    Panen puusalt.

Parim postitaja: Urmar - vankumatu vend, kelles ei pea kunagi pettuma
    TOP 5 postitajad: Plastic (aka Mr Moral Highground); Nasfal (aka härra Sorry Kutid Keesin Veits Üle); kaala (aka härra Situn-Nikun-Keevitan, Sekka Teen Ka Sepa Tööd); Vendetta (aka Mr Hitler Was Okay I Guess); Linnupoja (aka härra Maailmavalu).
    Suurim jobu: Pints - türa ta nii tasakaalukas olema peab kogu aeg.
    TOP 5 jobud: telekavaataja - türa ta sunnib mind supakaid lugema oma hea sisuga; Romario - türa ta nii hästi Eesti liigat tajub; Marek_T - türa ta selle Viljandi nii sümpaatseks teinud on; Sina, armas lugeja - türa sa mu paska lugeda viitsid
    Parim teema: päevapoliitika - seal näeb kohe ära, kes on õige eestlane!
    Nõmedaim teema: miss soccerneti valimine - ilge seksism! Kus on virgiinia woolfi silmad?
    Parim postitus: igaüks neist on omamoodi ilus ja armas
    Naljakaim postitus: kusiganes top5 naljameest meid oma verbaalse hiilgusega üle valada raatsivad

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    TOP 5 postitajad: Telekavaataja, Atleticomadrid, Punkt,Pints, Romario, Rahvaspordipäev jne eks neid ole veel
    TOP 5 jobud: Eks hetkeemotsioon, aga suht need Manu vanaisadest kibestunud fännid, kes igast väikest nokkimist võtavad nii isiklikult, et hakkavad seda ketrama. Kui vaadata meie ühiskonda, siis sellisest kibestunud smartassidset Plasticud jne tekitavad igapäevaselt probleeme, mida tegelikult ei ole. Peace! Eks võiks lisada igast neid 300 postitusega 10 aastat eksisteerinud vante ka, kes oma arvamust ei avalda, aga on platsis kui on vaja kedagi paika panna ehk lihtsalt õnnetud inimesed.
    Parim teema: Premium Liiga
    Nõmedaim teema: Päevapoliitika, sest ei meeldi absoluutsed tõed, aga kui asi puudutab poliitikat, siis ainult need eksisteerivadki.

Parim postitus: Mareki kokkuvõtt Eesti Jalgpalli häbistajatele

Naljakaim postitus:Szandori Tottenhami tutvustus Paškotsi teemas

Kõige intelligentsem postitaja: Ehk Punkt?

Kõige vaimukam postitaja: Jõuluvana võtab vahest suht hästi muigama

Kõige fännim fänn: Atletico Madridi omad, respect neile

Parim uustulnuk: Tassike, sest Chelsea foorumisse oli värsket verd vaja

Keda igatsen? Ericbana

Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Eks neid on siin hunnik nähtud ka nii suvepäevadel kui ka muudel üritustel, kuid pigem ikka parimaid postitajaid ja vaimukamaid, keda näinud pole.

Leave a comment:

• Kenny's Heroes
    replied
    heade postitajatena mainiks: epic, mcnamara, stok, mõnu, marduk, tofoa, telekavaataja, punkt, jasper
    ja põhijobu on kõigile teada
    Parim teema: Liverpool
    Nõmedaim teema: kusiganes poliitikaks läheb, päevapoliitikast hoiab nkn eemale
    Naljakaim postitus: Stok tutvustamas spursi
    Kõige ropum postitaja: vt põhijobu
    Kõige intelligentsem postitaja: mcnamara
    Kõige vaimukam postitaja: daz bobby boy (special mention ka tozide teema kvaliteedi eest)
    Keda igatsen? kuigi ei sattunud palju peale, siis noorelt ei peaks keegi lahkuma: ericbana

145 000 € suuruse MTÜ Maarjamaa Kaitseks eriauhinna saadame telegrammitsi kõigile õigetele eesti meestele, kelle jaoks 2020 on olnud niivõrd kannatuste rohke aeg, kui peab trotsima igasugu inimõiguste, võrdõiguste ja muude tolerastide liikumisi ja põlvitamisi kuskil teisel pool ookeane. Muidugi puudutavad need kõige rohkem õiget eesti meest ja riivavad eriti kodulähedalt, seepärast on vaja olnud enda ja oma isiku ja vabaduse eest vapralt ja häälekalt ja solvunult seista, olgu uus aasta teile armuline, seda toetust on teile vaja.

Leave a comment:

• Malfoy
    replied
    Parim postitaja:
    TOP 5 postitajad: romario, martin, plastic, atleticomadrid, telekavaataja
    Suurim jobu: kaala
    TOP 5 jobud: nasfal, linnupoja, stok
    Nõmedaim teema: Liverpool
    Parim postitus: Martin jalgpalliliidu juhi valimise loogikast

Üldiselt oli väga loll aasta.

Leave a comment:

• futbolidipaul
    replied
    Parim postitaja: taku* - postitab vähe, aga vaimukalt
    TOP 5 postitajad: Telekavaataja entusiasmi eest
    McNamara ja Jyriöö championshipi ennustuse vedamise eest
    LaRaBla, LeeRomeno ja tegelt ka kõik teised, kes on nõus mõistlikult analüüsima ja osalema huvitavas arutelus, mitte ei lenda jamaga sitta venti loopima. Vahet pole mis arvamust nad esindavad.
    Suurim jobu: Linnupoja no comments
    TOP 5 jobud: Kaala saab kõik viis kohta endale.

Parim postitus: https://foorum.soccernet.ee/showthre...=1#post1986772 kaks korraga siis
    Naljakaim postitus: Vaata eelmist

Kõige vaimukam postitaja: taku*
    Kõige fännim fänn: Plastic99

Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Pole kedagi peale ühe kohanud.

Eriauhinnad:
    Mart Helme nimeline probleemide lahendaja auhind: Mõnuagent koroona aja valimiste probleemide lahendamisel
    Liiv tussu vahel auhind: Nasfal ja need 'pooli fännid, kes käivad Manchester Unitedi teemas oma vajadusi välja elamas ja muresid kergendamas.
    Venemaa infosõja propaganda masinist nimeline eriauhnid: Kaala kaheldava väärtusega info ülekülvamise eest.

Leave a comment:

• Rein
    replied
    Mart Helme nimeline mugavuspagulase auhind: kaala. Ilmselt vastab tõele, et paljudele Soomes elavatele/töötavatele eestlastlastele on südamelähedane EKRE maailmavaade (Trump, kooseluseadus jne)

Ega jutumees pole n*kumees auhind: kaala. Tõeline härrasmees ei uhkusta nii detailselt selliste asjadega avalikus foorumis.

Üllar Lanno nimeline Terviseameti auhind: kesa. Sellel aastal ujus pinnale teema, milles ta taas spetsialist on. Turvaspetsialistist sai tervisespetsialist.

Gilles Sunu nimeline flopi auhind: LaRaBla. Ma pidin guugeldama, et kes see Sunu on.

Mike Dean ja Martin Atkinsoni nimeline kaotsiläinud andeka kohtuniku auhind: Linnupoja.

Justamendi nimeline kaua sa kannatad auhind: kõik Arsenali poolehoidjad

Taukari nimeline ilusa mehe auhind: taku*. Vanasti oli ta noor ja ilus. Nüüd on ta lihtsalt ilus.

Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud: Pints ja plastic

Kui veel midagi meenub, siis täiendan jooksvalt.

Leave a comment:

• atleticomadrid
    replied
    Parim postitaja: mcnamara. Kõik mis puudutab jalgpalliteemasid on reeglina hea postitus, kõige muu puhul tahaks jooksu pista.
    TOP 5 postitajad: Pints(Fussball, sonnst nichts), Punkt(Coraje i Corazon!), Romario(Nõmme nimel, Kalju eest!), vänt-etta(ilma temata oleks poliitikateemas ühesuunaline liiklus), staykool(tore näha ühte Atletico fänni lisandumas)
    Suurim jobu: Linnupoja, kelle hurmava stiili võtab tabavalt kokku see: https://foorum.soccernet.ee/showthre...=1#post1965189

TOP 5 jobud: allars(härra 100K eestlasi on mõttetu kõnts), Linnupoja(härra hetkega piirajas), plastic(Mrs always right) Vask(EJL on kaiki timm!), atleticomadrid(parima teema autorist 2019 tagasi standardseks mölaööbikuks 2020).
    Parim teema: Premium Liiga 2020
    Nõmedaim teema:
    Parim postitus: Tooks välja kohe kaks. Ilmselt tabasid need postitused niivõrd naelapea pihta just seetõttu, et oleks justkui minu enda peast välja kistud mõtted foorumisse löödud.

Naljakaim postitus: Piirissaar: https://foorum.soccernet.ee/showthre...=1#post1988448
    Kõige ropum postitaja: Linnupoja
    Kõige intelligentsem postitaja: diver
    Kõige vaimukam postitaja: Nasfal
    Kõige fännim fänn: Rover, külaklubide fännamise eest
    Parim uustulnuk: Piirissaar
    Keda igatsen? Puhka rahus ericbana!
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? -
    Foorumlane, keda kohtasid? Ma nägin Myrgeldajat! 2 korda. Kõigepealt aasta alguses Nõmme Pubis lahutavat üksikemast tibi sebides ja aasta lõpus Kalju-Paide mängul. Mõlemal korral vahtisin kinganinasid ja olin vait.

Leave a comment:

• Jasper
    replied
    naljakaim postitus: ennustan, et spurs saab umbes 10 aastat veel sellega seoses. eesti fännid peaks algatama petitsiooni kolimiseks vms
    Algselt postitas $$$ Vaata postitust
    Maksim Paskotši (Tottenham Hotspur FC, Inglismaa)

Minu jaoks täitsa tundmatu nimi, aga lahe
    Algselt postitas szandor Vaata postitust
    Paljude jaoks on. See on üks väike klubi Põhja-Londonis.
    ventikasse sittuja: qaala. kogu offtopic paska täis. pool aktsiatest muidugi kärbestele, kes kogu aeg tema sõnniku peale platsis.

-e-

ma nüüd enam täpselt ei leia, aga props dr John Campelli postitamise eest. temaga sai veedetud arvestatav osa sellest aastast. läheb mäletamist mööda j6u1uv4n4'le.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Parim postitaja: Pints. Mul oli väga raske Punkti ja Pintsi vahel valida. Minu meelest ideaalsed jalgpallifoorumi asukad. Korraliku portsu adekvaatset informatsiooni oma lemmikklubi ja liiga kohta. Törts arvamust kohalikku vutti ja törts arvamust mujale. Viisakalt ja kohati huumoriga Off-Topicu mõõdukas kasutamine. Aga ühte asja Pints tegi, aga Punkt mitte... Lokomotivi-teemalise (pigem sita kvaliteedi) irooniaga läks kaasa, Punkt mitte.

TOP 5 postitajad: Punkt. Ja kuna järgmised tulevad juba väikese vahega, siis jätangi nii. Muidu häid postitajaid on siin üle 15-20 kindlasti.

Suurim jobu: Linnupoja. Räuskab, solvab, ei kuula ära. Seal, kus oli lühemaajaliselt õigus toob välja ja on uhke. Seal, kus paneb mööda, unustab ja ei tunnista. Ilmselt siinkohal mõjutab minu valikut stiilide erinevus.
    Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
    Sulelisel foorumlasel on olenemata teemast( viirus, VAR, poliitka) koguaeg gaas põhjas aga käik väljas.
    TOP 5 jobud:
    urmar - klassika. Siinviibimise eesmärk selge. Seepärast ka jobu.
    kaala - parim panomees, parim panustaja, parim poliitikavaatleja, parim teadlane, parimate allikate tundja. Miks ta üldse siin listis on siis?
    Ott Järvela - ainus, kes on siin seepärast, et ta ei postita. Võib-olla, kui postitaks, siis jääks mõni micdrop artikkel tegemata ja Frank Liivaku allakäigu aastat saaks edasi lükata.

Parim teema: Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik
    Nõmedaim teema: Päevapoliitika
    Parim postitus: Mehhanisaatori oma.
    Naljakaim postitus: Süütu huumor.

Kõige ropum postitaja: Linnupoja. Võib-olla on plastic99 ka, aga need sõnad tema leksikonis, millest ma aru ei saa, ei pruugi ropud olla.
    Kõige intelligentsem postitaja: Top jobude kõrval kõige keerulisem nominatsioon sel aastal. Arvan, et Pints.
    Kõige vaimukam postitaja: Jasper. Ma mingi hetk kartsin, et sa ei tulegi tagasi. Naudime seda hetke niikaua, kuni Milan veel tipus on.
    Kõige fännim fänn: Iceman. Keegi ei armasta Ronaldot sedasi vist.
    Parim uustulnuk: Piirissaar
    Keda igatsen? Arvan, et ericbana lahkumine oli suht traagiline. Lisaks ta jalgpallireisi kogemused olid huvitavad.
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? Paljud ilmselt. Võtame siis selle aasta põhjal Pints ja Punkt.

Leave a comment:

• matys
    replied
    Parim postitaja: Punkt - igaüks, kes Atleti teemat kasvõi korra külastab saab aru!
    TOP 5 postitajad: telekavaataja, Pints, Mõnuagent, eika, Mask
    Suurim jobu: Linnupoja
    TOP 5 jobud: kaala, Nasfal
    Parim teema: Aivar Pohlak
    Nõmedaim teema: See poliitika oma
    Kõige vaimukam postitaja: Mõnuagent
    Kõige fännim fänn: Indrekolen
    Keda igatsen? ericbana
    Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? telekavaataja

Leave a comment:

• hofnar
    replied
    Parim postitaja: telekavaataja
    TOP 5 postitajad: Zelee, Jasper, Eika, j6u1uv4n4, mõnuagent
    Parim teema: maailma kõige hirmsamad laulud
    Nõmedaim teema: päevapoliitika
    Parim postitus: https://foorum.soccernet.ee/showthre...=1#post1994935
    Naljakaim postitus:"MEGASUUR FINAAL! Soccerneti Pall on d'Koroona!" kogu teema peale tulemusi
    Kõige vaimukam postitaja: j6u1uv4n4
    Keda igatsen? UUU

Leave a comment:

• Wingback
    replied
    Tavaliselt ei osale neil hääletusel, aga sel aastal peab. Valitsus räuskab ja vihakõnetseb, aga nüüd tehakse seda ka siin:
    Suurim jobu: Linnupoja

Nõmedaim teema: Manchester United
    Kõige ropum postitaja: Linnupoja

Leave a comment:

Working...
X