TOP 5 postitajad: mingil hetkel siiski on kuppel mõned nimed fikseerinud - Mõnuagent007, Marek_T, Stok, j6u1uv4n4, H.M Murdock
Suurim jobu: -
TOP 5 jobud: -
Parim teema: kuna eelmine aasta oli Liverpooli aasta, siis parimaks teemaks on kahtlemata õlu vs viin
Nõmedaim teema: kuna ma korra kogemata vajutasin Inglismaa jalgpalli teema asemel Itaalia jalgpalli teemale ja tundsin suurt nukrust, pettumust, raskust, jõuetust, kurbust... siis lihtsalt jagan seda negatiivset emotsiooni teiega.
Parim postitus: aa jaa, aga pohmakaga ei viici parandada - Kenny's Heroes
Naljakaim postitus: geograafia huviline Stok
Kõige ropum postitaja: roppustega on nüüd see asi, et... veits igavad ja isiklikud kukute olema
Kõige intelligentsem postitaja: aikjuu leeris kaadrit jagub, kuid ekjuu leeris on ikka paras palagan. Kuna ma olen selline emotsionaalne värdjas, siis see esimene pool tükki ei aja ja sel korral pauku ei tule.
Kõige vaimukam postitaja: Stok
Kõige fännim fänn: mul on tunne, et teistes liigades, satsides on ehk isegi edumeelsemaid poolehoidjaid. Kuna ma aga nendest klubidest suurt midagi ei tea ja tihti satun eneselt küsima, et millepärast sa/ta selliseid asju teab, siis mcnamara
Parim uustulnuk: -
Keda igatsen? -
Foorumlane, keda tahaksid kõige enam kohata, kuid pole seda veel teinud? et nagu mingi play date?
Sass Henno nimeline egopaugu nominentide puiestee: Martin, Nasfal, Linnupoja, allars
Oi bljaad. Lühemalt palun. Blin: kaala, plastic´99, Mõnuagent007
Ah-jaa:

Leave a comment: