Algselt postitas telekavaataja
Vaata postitust
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Investeerimine
Collapse
X
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustKaala kadunud. Pane nüüd oma top 5 lotopiletid tänase päeva seisuga. Luban, et valin ühe välja ja vajutan
Kommentaar
-
Algselt postitas luisfigo7 Vaata postitustmida arvate? kas elon muski twitter häkitud või ei“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui mingi xtuhat vaba raha on, siis saab ühe reedese jooma raha Harju Elektriga praegu teha.
Kogu see Äripäeva käsitlus eesotsas Ivar Mägi promoartikliga on muidugi uskumatult loll, sest argumendid taanduvad sellele, et tegemist on jõhkra pommuudisega ja mitte keegi sellest midagi ei teadnud, mistõttu Skeletoni väärtuseks HAE1T aktsias oleks justkui seni arvestatud null. Tegelikkuses on see aga ju ulmevana teema. Mina näiteks kuulsin sellest esimest korda ca 6 aastat tagasi. Kas HAE1T ise peaks ettevõttena rohkem kui 65 milkut väärt olema, seda ma ei tea.20 LEGEND
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustKaala kadunud. Pane nüüd oma top 5 lotopiletid tänase päeva seisuga. Luban, et valin ühe välja ja vajutan“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustPane GSAT peale, ülejäänu eest osta vaseliini ja müü FB "5g mastitamise vastu!" grupis "parim kreem 5G törjumiseks!" pähe 30 eurtsiga maha. Nii löikad ühest valdkonnast kahe käega profiiti ja pakud segaduses abiotsijale 5G vastu kiiret ravi. Kui aega jääb üle, vöid vaseliini kodus leiduvate näo vöi päikesekreemi jääkidega läbi segada ning värskelt valmistatud ollust veel teistesse gruppidesse pakkuda. Siit saad indu: https://interestingengineering.com/s...ctually-buy-it
Kommentaar
-
Algselt postitas kaala Vaata postitustPane GSAT peale
Kommentaar
-
Swedis on nüüd välisaktsiate kauplemise teenustasu poole odavam:
Swedbank langetas välisaktsiate tehingutasu ligi poole võrra. Alates tänasest kehtib Swedbanki uus investeerimistasude hinnakiri, kus Balti börsil on aktsiatehingud tasuta ja kõigil teistel Swedbanki pakutavatel börsidel, välja arvatud Venemaa, langeb aktsiatehingu hind 9,9 eurole. Investeerimine, Pangandus, SWEDBANK AS.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKui mingi xtuhat vaba raha on, siis saab ühe reedese jooma raha Harju Elektriga praegu teha.
Kommentaar
-
Varsti võivad inimesed südamerahuga kasiinos kaardiga maksta ning see ei mõjuta laenu saamist.see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar