320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Investeerimine
Collapse
X
-
Btw, täna algas Enefiti IPO.
FOMO is also defined as a fear of regret, which may lead to concerns that one might miss an opportunity for social interaction, a novel experience, a memorable event or a profitable investment. It is the fear that deciding not to participate is the wrong choice.
Kommentaar
-
Algselt postitas Rudy Vaata postitustBtw, täna algas Enefiti IPO.
FOMO is also defined as a fear of regret, which may lead to concerns that one might miss an opportunity for social interaction, a novel experience, a memorable event or a profitable investment. It is the fear that deciding not to participate is the wrong choice.
Tasuline lugu. Aga zeitgeist ja fomo!
Kommentaar
-
Algselt postitas plastic'99 Vaata postitustMõnu, ma ei taha ühel ajal rikkaks saada. Palju sa märkisid Enefit?
Kommentaar
-
Ei teagi, mida Enefitist arvata. Jubedalt haipi saab küll see IPO. Hetkel tundub, et kõik tahavad märkida. Seega märgitakse ilmselt korralikult üle. Ehk siis, kaks varianti - kas kõik saavad mingi osa märgitud, mis tähendab, et hiljem nõudlust enam börsil pole või vastupidi - kõigile antakse näpuotsaga, misjärel tekib hiljem avalikul börsil suur nõudlus.
Kommentaar
-
Veits meenutab see haip Ekspressi börsile tulekut, kuid... ajad on teised ja energia hinnas. Samas, diagonaalis vaadates on see 100m nagu vähe... .see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Daz Booob Vaata postitustVeits meenutab see haip Ekspressi börsile tulekut, kuid... ajad on teised ja energia hinnas. Samas, diagonaalis vaadates on see 100m nagu vähe... .
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVeidi raske uskuda, et riigiettevõte sellist skämmi tegema läheb...
Luik ju just äsja alles kakles ise "skämmeritega" Swedbankistolgem kristlased, vabandused on esitatud
Kommentaar
-
Algselt postitas zaz Vaata postitustMis skämm oli siis?
Luik ju just äsja alles kakles ise "skämmeritega" Swedbankist
Kommentaar
-
Algselt postitas Malfoy Vaata postitustKaasatava raha hulk on päris suur, pole nii kindel üle märkimises. Tõsi, haip on kõva.
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVeidi raske uskuda, et riigiettevõte sellist skämmi tegema läheb...see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled
"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"
"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustVeidi raske uskuda, et riigiettevõte sellist skämmi tegema läheb...
Igakord kui avaldatakse ihaldusväärsemad tööandjad ja leian sealt EE nime, siis mõtlen- kes on need inimesed ja mille järgi nad oma valikuid teevad?Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar