Vivatbet

Collapse

Unconfigured Ad

Collapse

Investeerimine

Collapse
X

• Aeg
  • Show
Puhasta kõik
uued postitused
  • Wingback
    Eesti koondislane
    • Aug 2001
    • 7969

...ja kui sa tahadki saada neid kes nv-l ka hullu panevad, mingeid geeniuseid tugeva start-up mindset'iga mängumuutjaid, siis peaks palgapakkumine olema ka vastav, aga sellest ei räägita üldse. Nii et looda edasi Lõhmus. Hüpet nii ei tule, et avg benefits can produce amazing results. Wake up vana.
    YNWA!

Kommentaar

• Daz Booob
      naughty by nature
      • Sep 2003
      • 11838

Millest sa tuletad, et ta pole nõus raha jagama?
      see ei ole minu süü, et sa okaspuu oled

"joon palju ma tahan, aga ikka ta ei saa minust aru"

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• Mõnuagent 007
        Bradolf Pitler
        • Jan 2004
        • 30425

Eks osalt on Lõhmusel ka õigus. Et mingi aeg lennutati majandusse sellises koguses raha, et osas fintechis põletati raha palkades rajult. See omakorda tekitas palgaralli ja kuna konkurentsiga oli nii ja naa, siis on persetäis tüüpe, kes tiksuvad ja teevad miskit ära. Lihtsalt vahepeal oli Euribor laes ja tulud katsid selle ära.

Lisaks siis muidugi ECB ja igasugu regulatsioonide täitmine, mis on kulu.

Küss lihtsalt selles, et seda ei peaks avalikult jaurama, kuna tekitab LHV brändile jamasid.

Kommentaar

• elx
          Professionaal
          • Oct 2001
          • 5828

Redisekorjajate lugu on üks teema aga mind pani imestama, et inimesed läksid ka 10% inimeste liikumise peale närvi. See 10% tuleb juba vabatahtliku voolavuse pealt ära. Kui ettevõte alla 10% on, patsutab personaliosakond endale rinnale ja ütleb "me oleme tublid". Kui number sellest oluliselt väiksem, siis hakatakse ka vigu otsima aga seda sõltumata Lõhmusest.
          BVB - Vaprus

Kommentaar

• Mõnuagent 007
            Bradolf Pitler
            • Jan 2004
            • 30425

Ma ei suuda leida seda küll hetkel, aga sellest teemast on kirjutatud umbes üks lugu, mis avab teema päris täpselt. See pole see 10% küsimus ja Lõhmuse jaur. Probleem on mujal.

Ehk küsimus pole "mida Lõhmus ütles", vaid "miks Lõhmus ütles".

Kommentaar

• Daz Booob
              naughty by nature
              • Sep 2003
              • 11838

Algselt postitanud kasutaja Mõnuagent 007 poolt
              Eks osalt on Lõhmusel ka õigus. Et mingi aeg lennutati majandusse sellises koguses raha, et osas fintechis põletati raha palkades rajult. See omakorda tekitas palgaralli ja kuna konkurentsiga oli nii ja naa, siis on persetäis tüüpe, kes tiksuvad ja teevad miskit ära. Lihtsalt vahepeal oli Euribor laes ja tulud katsid selle ära.

Lisaks siis muidugi ECB ja igasugu regulatsioonide täitmine, mis on kulu.

Küss lihtsalt selles, et seda ei peaks avalikult jaurama, kuna tekitab LHV brändile jamasid.
              Eks sellest n.ö roosa-mannast (tasuta rahast) väljatulek tundugi inimestele ebameeldiv, imelik jne.

Täiesti norm käitumine omaniku poolt, kes tahab pakkuda kvaliteetset, püsivat toodet, teenust.

Riik võiks ka lõpuks end kokku võtta ja igast subsideerimistele ja mtü'dele pidureid näidata.

"Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple."

Kommentaar

• onoz9
                Entusiast
                • Apr 2014
                • 858

Lõhmuse kohta meenub see, kuidas ta sügaval Covidi ajal tõmbas rinna kummi ja ütles, et ei plaani end vaktsineerida ning see haigus pole midagi hullu - tema ju täiesti terve mees. Siis mingi enam kui aasta peale vaktsineerimiste algust lõpuks läks vaktsineerima, sest muidu poleks reisida tohtinud. Tehti siis pilti, kuidas teda arstikabinetis vaktsineeriti - seal kandis ta maski nii, et nina oli sealt täiesti väljas

Ja tore, et talle meeldib pühapäeval ja õhtuti ka töötada, aga see on natuke imelik jauramine...mis siis, kui on muud kohustused? Lapsed? Lemmikloomad? Või hobid, pere, sõbrad?
                Pankurilt ootaks ikka natuke rohkem tarkust ja analüüsivõimet, või siis tõesti ta oma ninast kaugemale (pun intended) näha ei oska/taha...

Kommentaar

• Daz Booob
                  naughty by nature
                  • Sep 2003
                  • 11838

Ärge mõelge asju välja.

Kommentaar

Töötlen...