Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Investeerimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Veel1v2rav
    replied
    Algselt postitas vendetta Vaata postitust
    Kas see selverite kadumine oleks mingi suur areng? Toidu kojuveoteenus oli juba vanadel roomlastel olemas... Arenguhüpe oleks see kui külmkapp ise telliks, droon tooks ''poekoti'' kasvõi 20ndale korrusele külmkapi kõrvale ja kokkuvõttes oleks toiduhinnad vähemalt 20% odavamad ja toidu kvaliteet oleks palju parem. Võin päris kanget mürki võtta, et viie aasta pärast on see sama ulmefilm nagu praegu.
    Cleveron näiteks testib Viljandi tänavatel juba autot, mida juhitakse kontorist. Mis seal nii ulmet on??

Päris uskumatu mulle isiklikult tegelikult, et siinsed inimesed ei taha sellist infot üldse vastu võtta. Oma sõprusringkonnas me arutame pidevalt nendel teemadel.

Leave a comment:

• vendetta
    replied
    Kas see selverite kadumine oleks mingi suur areng? Toidu kojuveoteenus oli juba vanadel roomlastel olemas... Arenguhüpe oleks see kui külmkapp ise telliks, droon tooks ''poekoti'' kasvõi 20ndale korrusele külmkapi kõrvale ja kokkuvõttes oleks toiduhinnad vähemalt 20% odavamad ja toidu kvaliteet oleks palju parem. Võin päris kanget mürki võtta, et viie aasta pärast on see sama ulmefilm nagu praegu.

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    ma niost väga midagi peale selle, et teevad kalleid ev. miks muidu niot omad? miks mitte rahvaautot xpeng? ise omasin xpengi 22,5 kuni 47. käis ka veel kõrgemal ära, kuid nüüd 29 peal... paneb täitsa mõtlema...

nende ev-dega on, jättes kõrvale selle "rohkem kui autofirma" teesi, mul alati olnud arusaamatu, kuidas turul uus tulija on snap 50 jardi väärt, aga vanad tegijad ja sellest ev boomist osa ei saa. okei, volkswagen, mida oman näpuotsaga, nüüd ka veidi selle tuules purjetab.
    Ma oman EV ja tech aktsiaid sellepärast, et ma usun, et hetkel ongi maailmas ülemineku periood. Maailm muutub, tehnoloogia areneb.
    Teemaväliselt ma usun isegi, et 5a pärast pole enam mingeid Selveri poode jne... on ainult nende laod, kus inimene mugavalt tellib omale äpist paari klikiga toidu koju.
    Inimeste elu muutub niivõrd mugavaks, mitmed sammud jäävad vahelt ära. Samuti usun ma, et sularaha kaob mingil hetkel ära.

Aga need on minu uskumised, võibolla on vale, aga minu meelt ei saa küll keegi muuta.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitust
    NIO on ka äge stock. Samuti tech ja sarnane TSLAle - ehk Hiina ettevõte, mis toodab samuti elektriautosid.
    Nende eripära on see, et laadimise asemel nad arendavad akuvahetus punkte. Sõidad autoga tanklasse, võtad uue aku ja paned autole peale. Vana aku jätad niiöelda tanklasse.
    Sain sisse, kui see maksis 9€. Hetkel 38€ ja vahepeal käis 60€ peal ära. Põnev-põnev.
    ma niost väga midagi peale selle, et teevad kalleid ev. miks muidu niot omad? miks mitte rahvaautot xpeng? ise omasin xpengi 22,5 kuni 47. käis ka veel kõrgemal ära, kuid nüüd 29 peal... paneb täitsa mõtlema...

nende ev-dega on, jättes kõrvale selle "rohkem kui autofirma" teesi, mul alati olnud arusaamatu, kuidas turul uus tulija on snap 50 jardi väärt, aga vanad tegijad ja sellest ev boomist osa ei saa. okei, volkswagen, mida oman näpuotsaga, nüüd ka veidi selle tuules purjetab.

Leave a comment:

• allars
    replied
    vahetame siis teemat.

turukene kullakene, hää küll exolä... u made your point exolä. premarket roosa. vaikselt tõmbab tugioste tegema osades, aga tuleb distsipliini hoida.

mõnule: pulss kirjutamise hetkel 62
    Vaatame, ootame, loodame, hoiame

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    NIO on ka äge stock. Samuti tech ja sarnane TSLAle - ehk Hiina ettevõte, mis toodab samuti elektriautosid.
    Nende eripära on see, et laadimise asemel nad arendavad akuvahetus punkte. Sõidad autoga tanklasse, võtad uue aku ja paned autole peale. Vana aku jätad niiöelda tanklasse.
    Sain sisse, kui see maksis 9€. Hetkel 38€ ja vahepeal käis 60€ peal ära. Põnev-põnev.

Muidugi selle stocki kõige riskantsem asi on see, et see on Hiina ettevõte.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitust
    Rahu mehed. Mina vtp gifidega postitust küll isiklikult ei võtnud. Tugev arutelu on vinge! Sellepärast ka see topic siin.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    vahetame siis teemat.

turukene kullakene, hää küll exolä... u made your point exolä. premarket roosa. vaikselt tõmbab tugioste tegema osades, aga tuleb distsipliini hoida.

mõnule: pulss kirjutamise hetkel 62

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Rahu mehed. Mina vtp gifidega postitust küll isiklikult ei võtnud. Tugev arutelu on vinge! Sellepärast ka see topic siin.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust
    Kuidas nimetad? Ülima tõe preachimine, niisama kõvatamine või midagi kolmandat?
    kolmas - oponendispetsiifiline vastus. mängid munni, käitun nagu munniga. gifid jätsin jälle ära.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    arvamus on konkreetse ettevõtte kontekstis pöördumatult ümber lükatud jah selle 200 pealt
    Kuidas nimetad? Ülima tõe preachimine, niisama kõvatamine või midagi kolmandat?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Point on selles, et sa üritad siin preachida mingit ülimat tõde, mida turul ei eksisteeri.
    pigem need asjad vist vastupidi siin olnud.

Elik sama imelik oleks lauas naerma purskeda, kosmosest ja splittidest kõvatama hakata, kui keegi lauasolijatest on TSLA-t nt 600 pealt shortinud.
    ei tuleks pähegi.

nagu ma juba mainisin ka, siis ma olen pigem nõus sinu arusaamaga teslast kui veelvärava omaga. mul on keeruline näiteks hoomata ka seda, et kui keegi on mingi aktsiaga 10x teinud, siis mis valu peab olema veel tänase hinna pealt juurde laadida. aga nagu sa ütlesid, siis siin ei ole tõde ja ei näe pointi siin seda ka preachima hakata. samamoodi natukene keeruline on hoomata seda "tra mees, 10 x teinud juba, endale ei tundu, et võiks aidata või. vaata, ma teen sulle gifidega selgeks asja" liini või "just sellised vennad tänasel turul kaotavadki" nõelamisi. aga seisukohti erinevaid.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Point on selles, et sa üritad siin preachida mingit ülimat tõde, mida turul ei eksisteeri. Turg ei kinnita nii lühikeses perspektiivis mitte kellegi arvamust. Elik sama imelik oleks lauas naerma purskeda, kosmosest ja splittidest kõvatama hakata, kui keegi lauasolijatest on TSLA-t nt 600 pealt shortinud.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Kas selle vanamehe, kes 1630ndatel ütles, et üks "Viseroij" tulbisibul ikka ei ole küll väärt 25 tonni võid, vaid pigem nagu üks toop võid, arvamus on ka seepärast ajaloos ümber lükatud, et keegi sellise vääringuga tehingu siiski tegi?
    ja mis selle point on?

tulen tagasi selleni, et sa eeldad olevat oma vestluspartnereid rumalamad kui on. kui ma veel1väravaga koos lauas istuks ja kuuleks, et ta teslas, siis vähe imelik naerma purskeda, tulpidest ja dotcomist kõvatama hakata.

ole siis mees ja shordi teslat ja elu lill. pärast saate siin arutleda, et "nojaa, tõepoolest üks strateegia parem kui teine". praegu selline tugev mekk manu, et 5 mees lauas positsioonid sees ja tahaks nagu arutleda vastavalt oma rikutuse ja piiratud mõistuse tasemel, aga kõrvalt lauast positsioonita florist räuskab.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    sest tänaseks on hind 15,5x kõrgemal.
    Kas selle vanamehe, kes 1630ndatel ütles, et üks "Viseroij" tulbisibul ikka ei ole küll väärt 25 tonni võid, vaid pigem nagu üks toop võid, arvamus on ka seepärast ajaloos ümber lükatud, et keegi sellise vääringuga tehingu siiski tegi?

Leave a comment:

Working...
X