Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Investeerimine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas vtp Vaata postitust
    Ja nüüd on nende vanameeste arvamus pöördumatult ümber lükatud? Turg on dünaamiline. Mis selle kõvatamise point on?
    "Ma alati imetlen neid, kes foorumis tunnetavad" - ei kõvatanud. juhtisin viisakalt tähelepanu eksole.

"vanameeste" fundamentaalidele 5x eelmise aasta kasum tuginev arvamus on konkreetse ettevõtte kontekstis pöördumatult ümber lükatud jah selle 200 pealt, sest tänaseks on hind 15,5x kõrgemal. See, mis otsuseid siin kõrgemalt tehakse on teine teema. Nagu ma varasemalt mainisin, siis puhtalt see "liiga kallis" argument väga kaugele ei sõida. See ongi investeerimise võlu, et üks mees on raha pannud sinna, kus suu, teine mees on kogu tee tatti ninast pritsinud ja "liiga kallis" karjunud. nüüd 20% languse peal on õigust ülegi ja told you so. gifid jäid panemata.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas plastic'99 Vaata postitust
    osadel vanameestel oli muidu piir käes pre split 200 peal.
    Ja nüüd on nende vanameeste arvamus pöördumatult ümber lükatud? Turg on dünaamiline. Mis selle kõvatamise point on?

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    osadel vanameestel oli muidu piir käes pre split 200 peal.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Algselt postitas Veel1v2rav Vaata postitust
    Täna siin ja praegu on hind 610€. See sobib mulle ideaalselt. Aga kui hind oleks täna 1000€, siis ilmselt enne mingeid uusi uudiseid ei ostaks, vaid hoiaks.
    Tänan. Saan aru, et sul endal on samuti mingi piir ees, kuhu maani hetkel kasvuruumi näed. Et võib-olla vanameestel pole ka probleemi tehnoloogiaga kaasas käia, vaid piir on lihtsalt madalamal.

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Aga täna siin ja praegu?
    Täna siin ja praegu on hind 610€. See sobib mulle ideaalselt. Aga kui hind oleks täna 1000€, siis ilmselt enne mingeid uusi uudiseid ei ostaks, vaid hoiaks.

Leave a comment:

• vtp
    replied
    Eks see ajas muutub.
    Aga täna siin ja praegu?

Leave a comment:

• allars
    replied
    Taolisi artikleid on vorbitud juba paar aastat iga hinna juures, just sayin.
    Jah, nii ilmselt on. Kui kuskile poole hind liikuma hakkab, leidub alati neid ma-ju-ütlesin-tarku. Aga Tesla hind kahtlemata mingi maamärk praeguse turu juures on.

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Algselt postitas allars Vaata postitust
    Tesla kohta oli eile üks arvamus: https://finance.yahoo.com/news/tesla...185007237.html

Ma ise pole mõelnud kunagi Tesla ostmisele. Igatahes mitte nende hindade juures. Samas ei ole mul ka mingit soovi, et aktsiahind langeks. Pigem teebki murelikuks see, et Tesla võimalik langus viib kaasa ka teised aktsiad.
    Taolisi artikleid on vorbitud juba paar aastat iga hinna juures, just sayin.

Leave a comment:

• allars
    replied
    Tesla kohta oli eile üks arvamus: https://finance.yahoo.com/news/tesla...185007237.html

Ma ise pole mõelnud kunagi Tesla ostmisele. Igatahes mitte nende hindade juures. Samas ei ole mul ka mingit soovi, et aktsiahind langeks. Pigem teebki murelikuks see, et Tesla võimalik langus viib kaasa ka teised aktsiad.

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Küsin siis nii, et kas hind on selle ostusoovituse juures ka kuidagi relevantne? Ehk et mis on see hind, millega sa Tesla aktsiat enam ei ostaks (st kõik kosmosed, hyperloopid jne on hinnas juba sees)?
    Eks see ajas muutub. Elonil on alati mingi jänku kaabust tõmmata. Vaata kuidas ta hakkas mõnda aega tagasi manipuleerima stockmarketiga ja nüüd lisaks veel krüptoturuga.

Vastus su küsimusele, siis aastaks 2025 võiks tesla vabalt maksta 6000€.

Bitcoiniga oli ju sama lugu, et inimesed ostavad õhku jne... Veel 3a tagasi uskusid vähesed, et BTC hind võiks täna olla 50K.

Leave a comment:

• plastic'99
    replied
    Algselt postitas cabron Vaata postitust
    sellise suhtumisega investorid ongi need, kes kõige hullemalt vastu näppe saavad ühel hetkel
    mul läks vist see memo kaduma, kus see teema on järjekordne ärapanemine. ise feelisin, et rohkem noh nagu siin spordiennustuste blogid jne. et positiivsust nagu rohkem. seal keegi ei tule mingi panuse panemise või jagamise peale sellise vibega peale, et "lol tra mida sa mees mõtled "

Leave a comment:

• vtp
    replied
    BUY THE DIP
    Küsin siis nii, et kas hind on selle ostusoovituse juures ka kuidagi relevantne? Ehk et mis on see hind, millega sa Tesla aktsiat enam ei ostaks (st kõik kosmosed, hyperloopid jne on hinnas juba sees)?

Leave a comment:

• Veel1v2rav
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Õu, kuulge, Tesla-spetsid. Kui Marilyn Kerro teeb IPO, siis mis stsenaarium on tõenäolisem:
    - aktsia algul tõuseb, aga siis saab ta vanemaks, rinnad langevad ja hind ka
    - aktsia tõuseb, aga siis ta saab vanemaks ja vanemad nõiad on alati IN ja aktsia tõuseb veelgi kõrgemale

Sest, noh, horoskoopia ja nõidus kipub majandusharuna ikka all-in haru olema, kus EI SAA midagi valesti ju minna.
    Teslal on sitaks palju juba valesti läinud. Ebanaljakas postitus taas sinu poolt.

Hyperloopiga käib juba pidev töö, koostöös Virgin Galacticuga, kelle aktsiad on ka mul ilusti portfellis 12€ga ostetud. Hetke hind 30€.

Te olete vist kõik nii vanad juba, et ei suuda tehnoloogiaga kaasas käia. Kui teie lapsepõlves Henry Ford hakkas autot leiutama, siis ka vaevalt usuti, et selline asi saab reaalne olla.

BUY THE DIP

Leave a comment:

• allars
    replied
    Mu point ju ongi ennekõike, et selliste miinuste juures ei ole üldse mingit teemat. Öelda, et turg on praegu jube halvas seisus, on mulle mõistusevastane. -40% tipust on halb seis. Praegu on tants tänavatel alles.

Selle aktsia kohta on keeruline midagi öelda. Oleneb ju, mis äri ajab ja mis marginaale sellest müügitulust investorile koju tuuakse. Mingi keskmine retailer oleks 3-4x ülehinnatud selle capi juures.

Ühtlasi pole ma öelnud, et mu watchlist konkreetselt täna rohelises oleks, vaid et seal ei ole mingit hullu valu näha. Suur osa sellest on 10% sees oma ajaloolistest tippudest.
    Me ju siiski ei tea veel, kas see on ajutine langus ja hindade korrektsioon või siiski suurema languse algus ning mulli lõhkemine. Seega päris tantsuks seda siiski ei peaks. Tantsida julgeks siis, kui näeks, et kusagil on mingi support line hoidma hakanud. Hetkel seda tunnet veel ei ole tekkinud.

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Õu, kuulge, Tesla-spetsid. Kui Marilyn Kerro teeb IPO, siis mis stsenaarium on tõenäolisem:
    - aktsia algul tõuseb, aga siis saab ta vanemaks, rinnad langevad ja hind ka
    - aktsia tõuseb, aga siis ta saab vanemaks ja vanemad nõiad on alati IN ja aktsia tõuseb veelgi kõrgemale

Sest, noh, horoskoopia ja nõidus kipub majandusharuna ikka all-in haru olema, kus EI SAA midagi valesti ju minna.

Leave a comment:

Working...
X