Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Foorumi kooslus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

üheksateist/peda, infoteadus/fc kuristiku

Kommentaar

Orginally posted by dieter
      ...hetkel käib igapäevaselt töötegemine Tallinna koledaimas majas Pärnu mnt 105 (nn FKSM-i maja) kontooras...
      No kle! Mis kole? Ütleme nii, et sa ei tea moodsast arhitektuurist midagi. See ju Vilen Künnapu maja ja tema on Eesti kõige kõvem arhitekt! (ma lihtsalt pidin selle ära ütlema, sry...)

Nii! Endast:
      Hello my name is H.P. - I\'m from Scooter! A see on sellest, et ma hull Scooter\'i fänn juba aastast \'94. Ok, ok..
      Eee... olen 22a. vana ja elanud elu aeg Tallinnas. Peale keskkooli sai suure hurraaga TTÜ\'sse ehitust minna õppima, kuid pärast 4a. viskas ikka nii üle ja sellel aastal alustasin õpinguid TTK arhitektuuri erialal (II kursus).
      Spordiga olen juba pikalt seotud olnud. 14 aastat on mängitud tennist ja andnud ka mõningaid trenne väikestele. Suurim saavutus on Tallinna 8\'s mingi 10 a. tagasi. Jalgpalli trennis sai kah millalgi paralleelselt tennisega käidud. Olin oma kooli võistkonnas kapten ja saavutasime mingitel Tallinna koolidevahelisel võistlustel 4\'da koha aga siis jäi asi katki (a see oli ikka üliammu!). Hetkel püüan sisse sulada \"FC Soccerneti\" meeskonda (seda jällegi paralleelselt tennisega). Kunagi ammu sai ka korvapalli proovitud.
      Vabal ajal üritan tegeleda muusikaga, teha mingeid veebilehti (ei hakka siinkohal neid ära märkima), arhitektuuriga. Ära ei ütle millestki magusast, alkost, heast seltskonnast kusagil peol, ilusatest naistest (see krt on ülim nõrkus mul). Ja kui juhuslikult jälle vallaline ei ole, siis läheb enamus aega ikka naise eest hoolitsemiseks. A tänase seisuga (06.okt.2001, 13:48) olen vallaline! Heh...
      Ah, aitab küll... (äkki mõni teine kord jälle!)
      DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
      Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"

AD e. Andekas Disainer...

Kommentaar

Vastus teemale \'Foorumi kooslus\'

Tuletaks meelde seda teemat
        Siin viimasel ajal päris palju uusi tegelasi

Hüüdnimi Noonik / pärisnimi Krister / vanust 17 / sünnipäev 17. november / algab viimane aasta Pärnu Ülejõe Gümnaasiumis / jalgpalli meeldib väga mängida ( muide kui keegi kavatseb Pärnus klubi teha siis andku teada ) / tõsiseks koondise fänniks hakkasin alates eelmise aasta Horvaatia - Eesti mängust / Eesti - P-iirimaa mäng oli esimene mäng mida staadionil käisin vaatamas - kahjuks lõppes mäng 0-1 kaotusega / jalgpallipäeval võib mind ära tunda koondisesärgi järgi - seljal \"NOONIK\" ja number 8, arvatavasti on kaamera kah käes /

Kommentaar

Algselt postitas Noonik

...sünnipäev 17. november...
          jeee...mul samal päeval sünna....

muidu 15-aastane; lähen Tartumaal Rannu Keskkoolis 9.klassi; jalgpalli mängin FC Rannus
          ½121½

Kommentaar

Algselt postitas aiFo

olen aiFo ja olen geoloog, aastat 22 vana, kuid kui see kedagi kotib, siis on see inimene ise parasjagu loll. jalgpalliga suhe siuke, et mängin kypsi juhendatavas geoloogide tiimis poolkaitsja koha peal... kole olen ja halbade kommetega, kuid s6pradega koos olles tunnen ennast inimesena, muidu yksik ja nukker inimene...

ahjaa... olen tubli jalgpallifänn kaaaaaah! toetan eesti koondist ja suren selle eest! vaat nii! kiri sisaldas m6ningal hulgal irooniat, kes aru ei saanud on lihtsalt mitteteadja inimene. austan jalgpallihaiglat, blue supportereid ning elan isemoodi elu:

1.jalgpall
            2.geoloogia
            3.perekond
            4.naised (ma oleks tumedalt(seda siis meeldivalt v6i nii...) yllatunud, kui m6ni endast märku annaks...)
            5.isiklik tervis (muide, varsti suren...)

aga teile paremat!

aiFo. tibahull kaluripoeg.
            Tuletan lihtsalt meelde

Kommentaar

mina olen martin. harrastusteks pervertism ja ..hmm. et siis harrastuseks erinevad perverssused. hetkel lõpetan näiteks üht Säästumarketi Pilsnerit. arvan, et saite rohkem teavet, kui tingimata vajalik.
              «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
              «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Algselt postitas Noonik

Hüüdnimi Noonik / pärisnimi Krister / vanust 17 / sünnipäev 17. november / algab viimane aasta Pärnu Ülejõe Gümnaasiumis / jalgpalli meeldib väga mängida ( muide kui keegi kavatseb Pärnus klubi teha siis andku teada ) / tõsiseks koondise fänniks hakkasin alates eelmise aasta Horvaatia - Eesti mängust / Eesti - P-iirimaa mäng oli esimene mäng mida staadionil käisin vaatamas - kahjuks lõppes mäng 0-1 kaotusega / jalgpallipäeval võib mind ära tunda koondisesärgi järgi - seljal \"NOONIK\" ja number 8, arvatavasti on kaamera kah käes /
                ega juhuslikult mitte see õige valik saate kuulus kris-teRR?
                “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas kaala

Algselt postitas Noonik

ega juhuslikult mitte see õige valik saate kuulus kris-teRR?
                  Ei ole

Kommentaar

Algselt postitas zidane_5

Algselt postitas aiFo

olen aiFo ja olen geoloog, aastat 22 vana, kuid kui see kedagi kotib, siis on see inimene ise parasjagu loll. jalgpalliga suhe siuke, et mängin kypsi juhendatavas geoloogide tiimis poolkaitsja koha peal... kole olen ja halbade kommetega, kuid s6pradega koos olles tunnen ennast inimesena, muidu yksik ja nukker inimene...

ahjaa... olen tubli jalgpallifänn kaaaaaah! toetan eesti koondist ja suren selle eest! vaat nii! kiri sisaldas m6ningal hulgal irooniat, kes aru ei saanud on lihtsalt mitteteadja inimene. austan jalgpallihaiglat, blue supportereid ning elan isemoodi elu:

1.jalgpall
                    2.geoloogia
                    3.perekond
                    4.naised (ma oleks tumedalt(seda siis meeldivalt v6i nii...) yllatunud, kui m6ni endast märku annaks...)
                    5.isiklik tervis (muide, varsti suren...)

aga teile paremat!

aiFo. tibahull kaluripoeg.
                    Tuletan lihtsalt meelde
                    küsiks aifo käest seda, et misk ta varsti ära sureb? mingi haigus?
                    “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Algselt postitas kaala

küsiks aifo käest seda, et misk ta varsti ära sureb? mingi haigus?
                      ehh noored-noored... kes ajalugu ei tea see elab tulevikuta

hint: aasta siis oli kuuskümmend viis kui see postitus tehti

Cerveza.

Kommentaar

tahtsin kohe öelda, et nii hea rahulik täna, koolipoisid koolis ja mölinat hoopis vähem.
                        Au koolile

Kommentaar

eks lenin teadis asja. suvel ei saanud tööd teha pidi laste päid silitama ja muidu hea onu olema. aga vat kui kool algas sai revolutsiooniga tegeleda. nii et õppida, õppida, õppida!!

Kommentaar

ja rohkem kodutöid, ma kordan, rohkem kodutöid!!
                            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

vennas sul keerutab plaate?

-m-
                              lahinguväljal kohtume, raisk!!!

Kommentaar

Vend oleks siis as rando sulg?
                                Kuuldavasti pidi ta midagi muud ka keerutama, nagu teadjamad on rääkinud.

Kommentaar

Working...
                                X