Kui päevalehes Viivi ja Wagneri koomiksit ei ilmuks, ilmselt ei telliks kah teist.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Spordileht
Collapse
X
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustEnt ometigi pole ükski ajaleht suutnud endale teha ka korralikult funktsioneerivat ja huvitavat spordi sektsiooni.
Praegu on ajalehed (näit. paraku minu tellitud Päevaleht) tühjust täis, sest inimestele pole ilmselt enam võimalik palka maksta. Samuti on kultuuriteemadega jnethe woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Kommentaar
-
Väljendasin ennast vist natukene valesti. Pidasin silmas korraliku spordi rubriiki mõne paberil ilmuva ajalehe veebiväljastuses. Kõik 3 suuremat (EPL, Postimees ja Õhtuleht) kajastavad sporti, kuid kui sa oled ühes juba pealkirjad läbi lugenud siis teistest enam midagi lugeda ei ole mõtet. Sõnastus ja uudised on 99,9% samad. Erandiks ehk Õhtuleht, kes suudab genereerida dramaatilised pealkirjad "ooooo kas tõesti aasta värav????!!!oneoneone!" või "X-mängur murdis jalaluu" ning samasse artiklisse surutakse veel lõppu umbes paar sellist rida "... Barcelona võitis ebatähtsas esikoha kohtumises Madrid Reali 7-0....".
Paberil ajalehed? Miks neid veel trükitakse? Et mul oleks saunas tulehakatust?
Kommentaar
-
Algselt postitas Marduk Vaata postitustPaberil ajalehed? Miks neid veel trükitakse? Et mul oleks saunas tulehakatust?
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar