Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Spordileht

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Kui päevalehes Viivi ja Wagneri koomiksit ei ilmuks, ilmselt ei telliks kah teist.

Kommentaar

Algselt postitas Marduk Vaata postitust
      Ent ometigi pole ükski ajaleht suutnud endale teha ka korralikult funktsioneerivat ja huvitavat spordi sektsiooni.
      See oli täiesti olemas kusjuures. Mäletan aegu kui nii Postimees kui Päevaleht (võib-olla ka Õhtuleht, aga seda pole ma 10 aastat enam lugendu) said hulgaliselt reportereid ja toimetajaid võistlustele laiali saata ja nende pakutu tõesti andis telekas nähtule mõndagi juurde.
      Praegu on ajalehed (näit. paraku minu tellitud Päevaleht) tühjust täis, sest inimestele pole ilmselt enam võimalik palka maksta. Samuti on kultuuriteemadega jne
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Väljendasin ennast vist natukene valesti. Pidasin silmas korraliku spordi rubriiki mõne paberil ilmuva ajalehe veebiväljastuses. Kõik 3 suuremat (EPL, Postimees ja Õhtuleht) kajastavad sporti, kuid kui sa oled ühes juba pealkirjad läbi lugenud siis teistest enam midagi lugeda ei ole mõtet. Sõnastus ja uudised on 99,9% samad. Erandiks ehk Õhtuleht, kes suudab genereerida dramaatilised pealkirjad "ooooo kas tõesti aasta värav????!!!oneoneone!" või "X-mängur murdis jalaluu" ning samasse artiklisse surutakse veel lõppu umbes paar sellist rida "... Barcelona võitis ebatähtsas esikoha kohtumises Madrid Reali 7-0....".

Paberil ajalehed? Miks neid veel trükitakse? Et mul oleks saunas tulehakatust?

Kommentaar

Algselt postitas Marduk Vaata postitust
          Paberil ajalehed? Miks neid veel trükitakse? Et mul oleks saunas tulehakatust?
          Millalgi plaanisid päevalehed veel tasuta pakutavaid lehti ka juurde teha. See oli siis ajal, kui reklaami oli nii palju, et muu põhimaterjal enam lehte ei mahtunud ja värsked uudised mahtusid alles ülehomsesse lehte.

Kommentaar

Working...
          X