Väike Prints - hea, sürr ja äge
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Raamatud, lugemine
Collapse
X
-
Algselt postitas fitti Vaata postitustA tasuta reklaami korras soovitan meie välja antud Teet Kallase 'Heliseb-kõliseb..'. See on küll puhtakujuline suvelugemine, aga lubas veel mõneks ajas päikesepaistelisi ilmu. Äärmiselt amüseeriv lugu suvepäevade pidamisest mõnekümneaasta taguses Eesti NSV-s, pikitud meister-ja-margaritalike vahepaladega - kusjuures autor Bulgakovi mõju ise kategooriliselt eitab. Ja katsuge pärast öelda, et ei naernud pisarateni, lugedes näiteks, kuidas igavesed suvitajad Ralf ja Rolf teadusliku uurimistöö käigus sipelgaid peeti jooma õpetasid.
ehk raatsid veel mõne hea vihje pillata?
selle teie topis oleva "Huntide helluse" lugesin läbi - erilist muljet ei jätnud, tundus rohkem selline keskealise koduperenaise fantaasia olevat ... no inetu, aga seejuures üdini meheliku ja salapäraselt vaikiva indiaanlasega tänapäeva naisterahvast vist eriti enam jalust ei raba ... ehkki Winnetouga kappaks küll veel nüüd ka päikeseloojangusse
W.S.Maugham'it ei ole mõtet mulle soovitada - kõik tema eesti keelde tõlgitud 20 (võib-olla, et nüüd on mõni veel lisandunud) teost on mul riiulis olemas ja läbi loetud. aega läks, aga viskas üle küll lõpuks.
ja John Irving'uga (Garpi maailm, Veemeetodimees ja Lesk üheks aastaks) olen ka viimasel ajal rohkem tutvust teinud - üritaks seekord õppust võtta ja mitte liialdustesse laskuda, aga see pole nii lihtne, tahaks kõik tema raamatud korraga sisse ahmida - niivõrd hea on. on ju? kuidas nad seda meiega teevad?!?
niisiis, usaldades pimesi loodan sinulekaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Viimased raamatud olid The Stand ja Animal Farm, mõlemad olid väga head.
Praegu loen Gaimani "American Gods" kõigi eelduste kohaselt peaks nagu mulle sitaks meeldima.. aga ma ei tea siiamaani on nagu midagi puudu olnud.The only sensible way to live in this world is without rules!- The Joker.
If you're good at something, never do it for free- See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger- See above.
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustselle teie topis oleva "Huntide helluse" lugesin läbi - erilist muljet ei jätnud,
Algselt postitas billy t Vaata postitustniisiis, usaldades pimesi loodan sinule
Usaldada tuleb ikka adekvaatseid kirjanduskriitikuid, nagu Ahto Muld ja co.
Seega see ei ole soovitus, vaid lihtsalt remargi korras - viimati meeldis mulle ärräigelt Boriss Akunini 'Nefriitpalvehelmed'. Aga seda ilmselt peamiselt sellepärast, et omal ajal on suurtes kogustes krimkasid neelatud. Too tükk on nimelt omamoodi hommage parimatele neist.We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Algselt postitas rohelineKonn Vaata postitustmina loen juba pikemat aega säärast klassikut, nagu de Sade - Justine. väga pikalt ei saa lugeda, kuna vahepeal tuleb loetut praktikas rakendada, ning siis taas 'joonestuslaua' juurde naasta.
kui sul teatud stseenide praktiseerimisel osapooli napib, siis võin ka käsi ollakaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas billy t Vaata postitustoli tõesti inspireeriv lugemine
kui sul teatud stseenide praktiseerimisel osapooli napib, siis võin ka käsi ollaDELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...
Kommentaar
-
Algselt postitas Scooter Vaata postitustKas see oli see raamat, kus tisside vahele pannakse?!kaks firmatorti, kast pepsit!
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustKoolis vaja uurida oma eakaaslaste lugemisharjumusi. Ehk 14-18 aastased aitaks mind?
Mida, kui tihti ja mis eesmärgiga (omalõbuks, keegi käsib vms.) te loete?
AitähAlgselt postitas CuleEestis sünnib iga päev üks Ronaldinho,aga treener teeb temast TVMK tasemel mängija
Kommentaar
-
Algselt postitas Shermann Vaata postitustKoolis vaja uurida oma eakaaslaste lugemisharjumusi. Ehk 14-18 aastased aitaks mind?
Mida, kui tihti ja mis eesmärgiga (omalõbuks, kohustuslik kirjandus vms.) te loete?
Aitäh
14-18 aastane või? Sündisid 29 veebruaril? Aga ega 14-18 aastased ei loegi midagi, heal juhul netist saadud kokkuvõtteid kohustusliku kirjanduse kohta.The only sensible way to live in this world is without rules!- The Joker.
If you're good at something, never do it for free- See above.
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger- See above.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar