Replying to Topic \'Aasta tegijad muusikas\'
häh, käi siis midagi paremat välja..:P
häh, käi siis midagi paremat välja..:P
Kõik teised lood on ka suurepärased!
). Eriti head tunduvad nende kahe puhul live-esitused ja seda eriti Metsatöllul
. Viljandi Folgilt jäi samuti meelde kõige rokilikum e. Oort (võõramaise Haydamaky meenutamine teeb ka tuju rõõmsaks). Eilsel Hard Rock Clubi sünnipäeval selgus, et Solwaigi uus plaat on moshimiseks ülihea
, samuti oli tasemel Kantor Voy. (Kumbagi polnud seni \"elusana\" näinud
).
, vaielge :P) ja A Perfect Circle, kelle uus plaat Thirteenth Step on eelmisest küll üllatavalt erinev, kuid siiski suurepärane (näiteks laul \"The Noose\"...).
), Ambeon (\"Cold Metal\"!), Antimatter (Hard Rock laagrist vast lemmik...), Burzum, Dargaard, Darkwood, At the Gates (eelkõige album \"Slaughter of the Soul\"), Jack Off Jill, Led Zeppelin, Mago de Oz (\"Fiesta Pagana\"!), Marilyn Manson (kontsert Leedus
), Metallica (\"St. Anger\" on täitsa tore mu arvates...), Nirvana (+ varalahkunud solisti isiksus...), Opeth, Pain, The Tarantino Collection.
) on oma Nuborn Mixidesse kokku pannud suure hulga eelmise aasta parimaid tracke - ja neid on huvilisel võimalik sikutada siit.
eriti meeldib mulle see 4 remix...samuti teevad benni benassi ja crossfire päris head muusikat...veel meeldivad terminaator,smilers...mis teevad küll natuke erinevat muusikat eelpool mainitutest kuid siiski hea on kuulata neid pubides ja kontserditel...
tegelikul on terminaator niikaua kui ma mäletan üx mu lemmikutest olnud...veel on täitsa hea kuulata linking parki.
Kommentaar