Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Replying to Topic \'Eesti eurolaul 2003 ja Eurovisioon 2003\'
respect artista! hea tähelepanek..
sellega ka nõus, et birthday lugu oli parim.
mina ei tea kuidas teistel, aga kuigi ma seda üritust absoluutselt tõsiselt ei võta, tekib mul paratamatult sportlik õhin ja siuke omade toetamise tung poeb sisse.. eesti eest, olgu või eurovisioonil
ja kui 21. kooli naiskoor ehk siis vanillaplikad saadetaks riiga, siis mu meelest on neil seal kõva võidulootust..
sedapsi
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
kõige haigem on selle eurovisioni juures see et kõik palakesed on inglise keeles, nad vist arvavad, et kui nende lugu võidab saab sellest mingi ilgelt kõva superhitt,aga elu on näidand, et nii ei lähe ja ma ei saa aru miks ei võiks riigi keeles laulda
Originally posted by kotkas0
Tuleb just v6imalikult saast lugu Riiga saata, muidu veel v6idame ja kurat kust see raha j\'a\'lle v6etakse
Probleem aga ongi selles, et just SAASTad lood võidavad! Pigem saata sinna suhteliselt korralik lugu ning jääda tagasihoidlikult esikümnesse. Rahvas neelab saasta, juba seeditud kraam....
jätan siis ka enda resümeeriva arvamuse Eesti Eurosaastale.
võitis imho lugu, mis kõige enam meenutas muusikat (väljend, mida keegi vist siin teemas juba selle loo kohta kasutas). Claire\'s Birthday on potentsiaalikas bänd, paraku küll lähevad laiali, aga muusikast ei eemaldu ju Vaiko Eplik, kes ka ilma bändita võib läbi lüüa, teatud mõttes on ta juba läbi löönud või on ukse muusikamaailma lahti teinud. Eplik tunneb end laval mugavalt, täiesti pingevabalt, lisaks on ta hea häälega. Seesama 80-date lugu pole küll n.ö. \'eurostiilis\', kuid ploegi vaja sellisel mõistuselagedal üritusel mingeid kung-fuusid esitada, millega eestlane oma elu jooksul kordagi kokku ei puutu. Rääkides kung-fuust, siis esitus oli ju totaalne Epliku esituse vastand. Noored neiud olid rohkemgi pinges, kui Etti kunagi kusagil. Võib-olla ongi parem, kui esineb Eurosaastal mõni kvaliteetne lugu, mis saab keskmike seas positsiooni kui, et tuleb kõrgele kohale mingi noortele ja vanuritele peale minev saast, mida ükski normaalse maitsega haritud inimene elu sees kordagi ei kuula (s.t. ei saa rääkida esinejate puhul läbilöömisest kui sellisest... siinkohal ei tasu arvata,et olen suur uunode ja skaiplusside fänn).
Yes,indeed.Juhtus ime.Müstiline lugu ,kus kogu euroajaloo peale ei jäänud minu lemmiklugu ei teiseks ega kolmandaks(4 või 5 näidet võin tuua) vaid võitis.Ma olin juba loobunud lootmast ja ootasin innuga,et vähemalt ilusad totsid saadetakse, sest silmailu kategoorias on Vanilla Ninja tõeline pärl.
Aga ,superpõneva hääletuse tulemusena tuli CB ja 80dad tagasi esimeseks.Hurraa!!!
PS! Minu komplimendid Magpiele - mees sa nimetasid oma lemmikute seas täpselt kolm hääletusel parimaks saanud lugu - respect!
Jah, õnnitlused Vaikole ja Siimule ja teistele...võitis, kes võitma pidi, ütleme nii. Aga muidu nii palju, et Vene kodakondsust ma ¨nüüd võtma ei pea ja panin ka ühe kihlveo ära - nimelt pani täkke, et see Ninja on rahva lemmik ja muidu viimane (ok, jäid nende Bee Gees wannabeede jagama, aga muidu ikkagi viimased)
See laul nüüd kohe kindlasti eurovisiooni kinni ei pane. Ma pakun, et koht on kuskil 20-26. Kahjuks. Ise pooldan, et rahvas peaks eesti eurolaulu valima.
Originally posted by raido
See laul nüüd kohe kindlasti eurovisiooni kinni ei pane. Ma pakun, et koht on kuskil 20-26. Kahjuks. Ise pooldan, et rahvas peaks eesti eurolaulu valima.
Ja saatma siis need Ninjad...nagu ütlesin, oleks mina Vene kodakondsuse võtnud, sest noh lööv laul löövaks lauluks, aga kvaliteet peab ikka olema. Muidugi ei ole tegemist mingi sellise ülivõimsa Benton&Padariga (ma mõtlen meeldejäämise ja löögi peal), aga kvaliteet on laul küll ja 20. - 26. kohta ärme nüüd küll oota. Kuid noh, arvamus on arvamus, ootame mai ära ja siis näeme
Kommentaar