Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Riigikogu valimised 2003

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Riigikogu valimised 2003\'

Originally posted by Artista

Originally posted by Marca

Poliitika?!
    Ehk sõnades öelduna-igav ja nõme
    Aga laste jaoks on meil ju ka lasteteemad. Näh siin kõrval käib miski susimine Eurovisiooni teemadel - mine toksi seal. Või siis püüa kas saad keelega kõrva puutuda. Ehk siis jälle tee koolitükke. Võimalusi on mitmesuguseid.
    Kas mul pole siis õigust oma arvamust avaldada?

Kommentaar

Vabariigi Valimiskomiskjoni reklaamis Martin Reim. Jalgpall on oma populaartsuses sattunud isegi üldrahvalikku reklaami,kus kutsutakase kõikki valima ja valimissedeleid õigesti täitma. Tore! Lähen seekord kindlasti valima.
      FCF Forever

Kommentaar

A ma juba käisin valimas. Sai ühe Isamaaliidu esindaja poolt hääletatud. Kuigi see partei mulle vabshee ei meeldi, on nende näol tegemist siiski ainsa arvestatava jõuga, kes suudaks neetud kesikutele pasunasse panna.

Kommentaar

Kõikseemees, kes pühapäev ei viibi kodukandis või ei saa puht tervislikel põhjustel(teadagi,millest) majast välja minna, täna valimiskastide juurde! Viimane võimalus eelhääletuseks!

Propagandat ei hakka tegema. Kel vanust juba nii palju et valida saab, peaks ise teadma mis ja kes meitele õnne majja toob...

Kommentaar

Lugesin täna huviga EÜRP valimisplakatit. Nad lubavad likvideerida Haigekassa ja taastada Tervishoiuministeeriumi. Seda kõike sellepärast, et haigeid ravivad arstid, mitte ametnikud. Tore on, aga huvitav kes neil seal Tervishoiuministeeriumis tööle hakkavad? Arstid? :P

Nali naljaks, aga kindlasti kõik vastavas vanuses foorumlased valima! Ise tegin oma otsuse juba ammu, aga siin propagandat tegema ei hakka. Palun teistel ka sellest hoiduda.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking
              Võimu konkurentidest: osa parteisid aga siiski ei suuda õppida kohalike valimiste kaotustest - ning need valimised võivad jääda paarile erakonnale luigelauluks. Raske on arusaada, kuidas muidu targad inimesed ei suuda mõista, et 2003. aastal ei müü mitte rahvuslik aade ega muu selline. Ka mitte majanduslik heaolu, a la loome uusi töökohti ning vähendame mingit suvalist maksu mingi % võrra. Müüb minu hinnangul hoopis see, ning valimised võidab (või siis jääb ühe juba eelpool nimetamata jäänud partei kannul napilt teise tulemusega) partei - kes on hästi organiseeritud ning rahastatud ja kes lubab panna korra majja, tagada vaba ja inimesele orienteeritud turvalise riigi.
              Õnneks on Eesti riik erinevaid inimesi täis ja sina tead ju ainult seda, mis sulle müüb. On väga palju inimesi kes tahavad vähem makse maksta, tööd ja lapsi, rahvuslike huvide kaitset, keeleinspektsiooni kaotamist jne. Selles se võlu ongi.

Ise tegin kah oma valiku juba ära ja Tunne on hea

Kommentaar

Igastahes valin enne Res Publica kui Keskerakonna. Kas keskerakonna valijad siis ei saa aru kui jõhkralt neid petetakse ja nendega mängitakse. Vaeste inimeste sõber keskerakond tuli võimule koos reformiga aasta tagasi, oleks ju võinud oodata pisut rahvasõbralikumat poliitikat, aga fakt on see, et parempoolsemat valitsust pole eestis eales olnudki. Järeldus - keskerakond on lihsalt valetajad ja petised. Partsil on õigus, et Keskerakond eesotsas selle türastunud Savisaarega topivad igale vähegi mõjuvõimsale postile omad junkrud, kuigi on tegu täiesti ebakompententsete isikutega - see ongi ju uue nomenklatuuri teke. Mina; pühendunud jalgpalli fännina, jagan täielikult meie kodumaise jalgpalli isa Pohlaku arvamust keskerakonna kohta - tegu on litside ja pättidega.

Kommentaar

Mina, pühendunud lauslolluse ja mõttetuste vastane, hingan kergendatult, sest veel pole kodumaa pinnalt kadunud inimesed, kes suudavaksid poliitilise situatsiooni niivõrd elegantselt, tõetruult ja veenva paatosega lahti seletada nagu siim s. Mitte miski ei paranda mu tuju hetkel rohkem kui teadmine, et siim s läheb 02.03. valima ja et seesuguste patriootide kätes on kaudselt kogu Eesti rahva tulevik.

PS. Ise ei hääleta ei respublikaanide ega keski poolt.
                  Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Sai ükspäev ajaloo tunnis räägitud I Vabariigi aegsest poliitikast. Õpetaja rõhutas: Minge valima, muidu pärast ise virisete, et kes kurat valis selle tegelinski ja kes tolle.
                    Üks hea seik tema jutust: \"Res Publica- perse kukkunud poliitika\". Mis mõttes, seda aga öelda ei oska.
                    Valima tahaks ise minna küll, aga tervelt 24 päeva jääb valimisõigusest puudu.
                    NB! See postitus EI OLE mõeldud valimispropagandana.
                    Vaikus

Kommentaar

Working...
                    X