Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Toredaid linke
Collapse
X
-
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
Kommentaar
-
Vastus teemale \'Toredaid linke\'
http://www.gsart.com.br/midia/riverIQGame.swf
Jaapani intelligentsustest, mida kasutatakse ka tööintervjuudel.
Eesmärk on toimetada kogu seltskond üle jõe.
- - - MÄNG ALGAB SINISEST RINGIST- - - . - - -PARVE LIIGUTATAKSE KLIKKIDES PUNASEID RINGE - - - . Inimesed liiguvad parvele või tagasi maale, kui nende peal
klikkida.
Parvele mahub korraga kaks inimest.
Isa ei tohi jätta tüdrukutega, ema peab olema kohal.
Ema ei tohi jätta koos poegadega, isa peab olema kohal. Varast
(triibulise särgiga) ei tohi jätta ilma politseinikuta ühegi
pereliikme seltskonda. Ainult isa, ema ja politseinik oskavad parve
juhtida.
ragistasin mis ma ragistasin, aga ära tegin.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar
-
Sul ikka pigistab tugevalt.On sul veel midagi lisada?
Sellised asjad sinu jaoks naljad on siis küll...
Ja sorry vaan,et seda kaala postitust tähele ei pannud.Vaatasin lingi ära ja kuna olin just lugenud soccerneti uudist siis postitasingi.Kas ma pean nüüd ära kustutama,et härra rahu saaks?
Andke andeks härra ajakirjanik.
Üks Eesti leht avaldab ju spordiuudiseid mis eelmine päev juba teistest lehtedest loetud.
On sul veel probleeme? Tahad sa neist rääkida?Me võime ju ksukil maha istuda ja sa saad oma suu puhtaks rääkida...
INTER ARMA CARITAS
Kommentaar
-
Ei praegu pole. Ja võiksid küll kustutada. Polegi nii keeruline ju!Algselt postitas marcello
Sul ikka pigistab tugevalt.On sul veel midagi lisada?
Ahjaa - enne toredaid ja lõbusaid ajakirjaniku pigistusnalju võiksid teine kord pingsamalt eelnevaid positusi uurida, kui neile viidatakse.
Edit: kustuamine käeb muide nii - vajuta muuda postitus, linnuke Kustuta postitus ette, vajuta Teostan muudatused.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Kusjuures ei ole. Kuidas minu vastused kadusid? Müstika vist!Algselt postitas Devil
Ajakirjanikuhärrra võiks kah nac ringi vaadata, ajad on ammu muutunudAlgselt postitas Martin
Edit: kustuamine käeb muide nii - vajuta muuda postitus, linnuke Kustuta postitus ette, vajuta Teostan muudatused.
Kordan: vajuta MUUDA, tee linnuke KUSTUTA POSTITUS ette, vajuta TEOSTAN MUUDATUSED. Ja voila! Postitust pole enam. Ei ole eriti keeruline värk.When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Kommentaar
-
Ja samas on \"muuda\" nupu kõrval ka \"kustuta\" nupp. Veits kiirem, või mis?Algselt postitas Martin
Kusjuures ei ole. Kuidas minu vastused kadusid? Müstika vist!Algselt postitas Devil
Ajakirjanikuhärrra võiks kah nac ringi vaadata, ajad on ammu muutunudAlgselt postitas Martin
Edit: kustuamine käeb muide nii - vajuta muuda postitus, linnuke Kustuta postitus ette, vajuta Teostan muudatused.
Kordan: vajuta MUUDA, tee linnuke KUSTUTA POSTITUS ette, vajuta TEOSTAN MUUDATUSED. Ja voila! Postitust pole enam. Ei ole eriti keeruline värk.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar