Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Väravavahid

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Väravavahid\'

Originally posted by Jaan

Originally posted by kqjanno
    tuleb osata kukkuda ja kui sul on pehmendused peal siis ei ole eriti valus ag sellised asjad nagu jalaganäkku saamine jne nendega harjud lihtsalt era
    Tänase päeva parim postitus!!! Tõsiselt. Mina muidugi jalaga näkku saamisega harjunud pole ja ilmselt sellist asja ei saagi juhtuma.

Nagu postitustest näha, on IQjanno näkku saamisega juba päris harjunud ning mis siin siis ikka lisada?
    Kui ehk seda, et ihuarst tal varsti ka arvutikasutamise ära keelata võiks...

Kommentaar

Replying to Topic \'Väravavahid\'

Originally posted by Jaan

Originally posted by kqjanno

Originally posted by rohelineKonn

mulle näiteks jällegi ei meeldi väravas olla

üleüldse ei suuda ma füüsilist valu eriti nautida
      tuleb osata kukkuda ja kui sul on pehmendused peal siis ei ole eriti valus ag sellised asjad nagu jalaganäkku saamine jne nendega harjud lihtsalt era
      Tänase päeva parim postitus!!! Tõsiselt. Mina muidugi jalaga näkku saamisega harjunud pole ja ilmselt sellist asja ei saagi juhtuma.
      noh mitte päris harjunud ........aga kogemusi on....näiteks kakumäe trennis,läksin 1-1le ja suutsin libistates palli tal jalge eest ära wõtta ag jah....peale seda lõi ta kogematta jalaga näkku(ai).....ja siis kohe järgmine rünnak sain jalagakõhtu kui hüppasin pallile vastu......(teglt wõiks sellise teema teha et ,päeva parim postitus:P

Kommentaar

Working...
      X