Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
mul olid vahepeal Poomi värava video ja ka Figo karistuslöök Eesti vastu Kadriorus, kust tuli ka värav. aga ei midagi muud Oleks huvitav tõesti vaadata eestlaste tipphetki uuesti ja uuesti
Noh, EM-valiktsüklis eelmine hooaeg pani Figo tõesti Eestile värava aga ma tahan ikka nagu Eestlaste väravaid. Ma kunagi leidisin ühe lehekülje aga see kadus ka nüüd järsku ära.
forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Mul on ka enam-vähem samad väravad olemas, mis zoolal. Ma võin need üles lükata, kui mulle antakse koht kuhu neid lükata (kokku on 25 mega).
\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
Oper, MM \'02 valikmäng, Eesti - Holland, 1-0.
Zelinski, MM \'02 valikmäng, Eesti - Holland, 2-1.
Zelinski, MM \'02 valikmäng, Eesti - Küpros, 1-1.
Novikov, MM \'02 valikmäng, Eesti - Küpros, 2-2.
Oper, sõprusmäng Eesti - Venemaa, 2002, 1-0.
Oper, sõprusmäng Eesti - Venemaa, 2002, 2-1.
Oper, Taani liiga 02-03, vs. Kopenhagen (?)
Allas, EURO \'04 valikmäng, Eesti - Andorra, 1-0.
Viikmäe, EURO \'04 valikmäng, Eesti - Andorra, 2-0.
Poom, Inglise 1. divisjon 03-04, vs. Derby, 1-1.
Reinumäe ov., EURO \'04 valikmäng, Belgia - Eesti, 1-0.
Oper, UEFA Cup 03-04, Torpedo - CSKA, 1-0.
Oper, Vene liiga 2003, Torpedo - Saturn, 1-0.
Oper, Vene liiga 2003, Torpedo - Saturn, 4-2.
Kovac, EURO \'04 valikmäng, Eesti - Horvaatia, 0-1.
Igast faktilised vead on enam kui tõenäolised .
Kas sa ei saaks kuidagi just neid videosi ülesse panna. Või kokku pakkida ja meiliga saata. Üldse, kas keegi teab kust saaks mõnda väga head video vaatamis proget. Et nagu kõik videod töötaksid. Või mõnda head Codeci lehekülge. Ma pean kõiki oma videosi (205 tükki) vaatama 4 erineva programmiga.
forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Kommentaar