Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
käi putsi eksole
ainsad kaardid mis meid huvitavad on kollane ja punane kaart vastasvõistkonna mängijale.. ja kossus kaarte ei anta nii et pista need endale perse..
Aga ma olen kindel, et ma kahetseks. Ja siis ma kaeban su kohtuse valereklaami edastamise eest.
\\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee
käi putsi eksole
ainsad kaardid mis meid huvitavad on kollane ja punane kaart vastasvõistkonna mängijale.. ja kossus kaarte ei anta nii et pista need endale perse..
Ei ole siis vaja kohe sõimama hakata, ma tahtsin ainult head.
See foorum oleks lahedam kui siin olex parem kujundus ja skin nagu Cardplus foorumis.
jah, just igast skinid ja värgid on need, mis teevad foorumist õige asja. Mina ei saa näiteks yldse muusikat kuulata, kui mul winampil mingit lahedat skini ei ole..
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
See foorum oleks lahedam kui siin olex parem kujundus ja skin nagu Cardplus foorumis.
jah, just igast skinid ja värgid on need, mis teevad foorumist õige asja. Mina ei saa näiteks yldse muusikat kuulata, kui mul winampil mingit lahedat skini ei ole..
et nagu minuarust käid sa foorumis lugemas ja postitamas mitte skinne vahtimas.musat võid jah rahulikult kuulata skinnide saatel
“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”
eh, mulle just selline meeldibki, korralik pole mingeid lisavidinaid ja nii.
et nagu minuarust käid sa foorumis lugemas ja postitamas mitte skinne vahtimas.musat võid jah rahulikult kuulata skinnide saatel
grow a brain
no mida sul jälle iriseda on sa tüütu sitikas. putsi ja perse võid saata, aga maisaa aru saad sa mingit rahuldust sellest et sa teisi sõimad, mõnitad ja mis kõik veel?
Originally posted by kaala
no mida sul jälle iriseda on sa tüütu sitikas. putsi ja perse võid saata, aga maisaa aru saad sa mingit rahuldust sellest et sa teisi sõimad, mõnitad ja mis kõik veel?
No peen iroonia- ja naljatunnetus puudub sul ju ikka täielikult
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!
Originally posted by kaala
No peen iroonia- ja naljatunnetus puudub sul ju ikka täielikult
no kui ma ikka ütlen et mine putsi ja ime lahti, kas sa võtad siis alati huumoriga jah? mulle e meeldi kui mind mõnitakakse exole:P
Kommentaar