Algselt postitas Shermann
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eurovisioon
Collapse
X
-
Tead sa Eestis ühtegi juhtumit, kus ropendamise eest oleks eetrikeeldu saadud? Meil võib absull kõike öelda ju.
-
kui keegi soooooovib vaadata/kuulata Juure ja Kivirähu kommentaare youtubes .. siis palun!
(playlist)
Leave a comment:
-
suurte silmade puhul on suurem tõenäosus et ma situn. Ilusate naiste puhul pigem jään niisama jõllitmama ja järele vaatama
Leave a comment:
-
No kui sina näed naisterahvast ja teed suured silmad, siis üldjuhul peab tegu olema väga ilusa naisega, kuid mis muud, kui et erand kinnitab reeglit.Algselt postitas cannuman Vaata postitusttegelt tegin suured silmad...Ma ei tea mis see suured silmad/suure molli seal saare peal tähendab, aga sinu jutust võik nagu välja lugeda, et ma vaatasin teda kuidagi sellise pilguga nagu ilusat naist...Kaugeltki mitte.
Eks ma siis täpsustan üle. Tegin suured silmad sest esimest korda nägin seda olevust seal, kuigi oma arust vaatasin ju kõiki esinemisi eelmisel õhtul + mitu korda näidati neid klippe...Aga pühapäeva hommikul oleksin kui esimest korda näinud seda tumedat artisti. Ju siis olid telekal mingid värvid ja kontrastid paigast ära või oli lava väga pime lihtsalt, mis muud.
Leave a comment:
-
tegelt tegin suured silmad...Ma ei tea mis see suured silmad/suure molli seal saare peal tähendab, aga sinu jutust võik nagu välja lugeda, et ma vaatasin teda kuidagi sellise pilguga nagu ilusat naist...Kaugeltki mitte.
Eks ma siis täpsustan üle. Tegin suured silmad sest esimest korda nägin seda olevust seal, kuigi oma arust vaatasin ju kõiki esinemisi eelmisel õhtul + mitu korda näidati neid klippe...Aga pühapäeva hommikul oleksin kui esimest korda näinud seda tumedat artisti. Ju siis olid telekal mingid värvid ja kontrastid paigast ära või oli lava väga pime lihtsalt, mis muud.
Leave a comment:
-
Tema peale tegid suure molli? Poleks sinust uskunudki...Algselt postitas cannuman Vaata postitustoli küll jah, mis siis?
Leave a comment:
-
oli küll jah, mis siis?Algselt postitas Kasper Vaata postitustKas inglanna mingit tumedamat sorti ei olnud?
Leave a comment:
-
Eilsest ETV uudisklipist jäi mulje, et Heidi Purgal on räme pohmakas.
Leave a comment:
-
Kas inglanna mingit tumedamat sorti ei olnud?Algselt postitas cannuman Vaata postitusttäna hommikul sattusin korra kordust vaatama ja siis näitas seal seal neid klippe hääletuse ajal..Ja mingi imeliku võõra molli peale tegin suured silmad ja vend väitis et see on inglismaa esineja. Ju jäi siis tema esinemine nii kahe silma vahele kui üldse jääda sai. Ülejäänud mollid olid ikka tuttavad, kuigi peale eesti ja norra loo ühtegi ära ei tukkeks. Venemaa oma vb ka kui keei ütleks ette et selle aasta eurolugu on...
Leave a comment:
-
täna hommikul sattusin korra kordust vaatama ja siis näitas seal seal neid klippe hääletuse ajal..Ja mingi imeliku võõra molli peale tegin suured silmad ja vend väitis et see on inglismaa esineja. Ju jäi siis tema esinemine nii kahe silma vahele kui üldse jääda sai. Ülejäänud mollid olid ikka tuttavad, kuigi peale eesti ja norra loo ühtegi ära ei tukkeks. Venemaa oma vb ka kui keei ütleks ette et selle aasta eurolugu on...
Leave a comment:
-
Algselt postitas #23 Vaata postitusteurokas siis läbi aga kohe hakkab Võsalaul 09
ei tea seda peab vist mingi laksu alla kuulama ?
kindasti mitte nii suure laksu all kui eurokat
Leave a comment:
-
Eurovisiooni puhul piisab, kui laval on homoerootilised mehed äärmisel juhul lesparitest naised. Selline kriteerium ei anna 20-t laulu kokku, kuid kui nüüd lisada siia ka laulude sõnum ning kostüümid, siis on kenasti 20 laulu koos.Algselt postitas jaamuMilliste kriteeriumite alusel sa laule homolauludeks sildistad?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: