ma ei tea mitte ühtegi inimest, kellele see Birgit Õigemeele lugu meeldis kõige rohkem finalistidest. manangement hääletas omade poolt 30000 korda ja viskas pooltele žüriiliikmetele nutsu?
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eurovisioon
Collapse
X
-
Hetkel vaatan finaali, ei õnnestunud lives näha aga no ega mullegi Birxi laul just lemmikute seas polnud aga siiski kena üllatus ja usun, et eesti häbisse ei peaks jääma ja finaali peaks kindlalt saama.
See oli tal ikka suurepärane otsus lõpuks eesti keeles, on meeldinud ka tema inglise keelsed ballaadid aga eesti keelse looga ikka lööb läbi paremini.
Enda lemmik oli Põhja-Tallinn, meeldis see laul isegi rohkem ilma lasteta, Grete oli ka täitsa ok aga ma usun, et tema aeg on veel ees ja väga ei nuta patja, et Grete ei saanud. Üldiselt palju häid laule oli sel aastal, vähe parem finaal, kui eelmine aasta.Ela ja tunne, et elad
see on kõige lihtsam
filosoofia, mis toimib
sule silmad ära vaata
tagasi, hinga sügavalt ja
hüppa üle iseenda varju
tule koos minuga.
Kommentaar
-
Algselt postitas Bart Vaata postitustEi. Vb asi selles et pole neid 2. kuulanud aga ..
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustWinne Puhh laulis?
Mina kuulsin ainult mingit räuskamist ja siplemist.Hello! I´m mentaly ill.
Kommentaar
-
Algselt postitas maamesilane Vaata postitustGrete Paia väitis ,et ta on artist!
Kõik kelle lemmik oli finaalis põhja tallinn võiksid tellida takso ja minna paldiski mnt 52
Tegelt mind huvitab, et kui napilt vinnipuhh välja jäi, ise oleks tema saatnud rootsi, mitte et see laul oleks meeldinud vaid arvan, et see oleks olnud vahva vahepala seal.Amorim <3
Kommentaar
-
Algselt postitas Linnupoja Vaata postitustIvan Dolbajob väitis, et ta on venelane!
Kõik kelle lemmik oli finaalis põhja tallinn võiksid tellida takso ja minna paldiski mnt 52Adiós amigos
Kommentaar
-
Algselt postitas alehis Vaata postitusteks ühiskonna põhjakihile lähebki see Põhja-Tallinn peale. mõtlevale inimesele tundub loomulikult õudse pasana.
Kommentaar
-
Algselt postitas ericbana Vaata postitustPalju koef oli?Newton Heath 1878
Kommentaar
-
Algselt postitas Shaq Vaata postitustKuidas on muusikamaitse seoses mõtlemisvõimega?“I am Zlatan. Who the hell are you?”
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar