Winne Puhh laulis?
Mina kuulsin ainult mingit räuskamist ja siplemist.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eurovisioon
Collapse
X
-
Kuna sa väidad, et plika pole, siis oled äkki totu?Algselt postitas Bart Vaata postitustEi. Vb asi selles et pole neid 2. kuulanud aga ..
Leave a comment:
-
Üsna imelik lugu sai võitjaks. MUl on tunne, et maarajoonid on selle asja taga - no offense, kui puusse panen.
Leave a comment:
-
Hetkel vaatan finaali, ei õnnestunud lives näha aga no ega mullegi Birxi laul just lemmikute seas polnud aga siiski kena üllatus ja usun, et eesti häbisse ei peaks jääma ja finaali peaks kindlalt saama.
See oli tal ikka suurepärane otsus lõpuks eesti keeles, on meeldinud ka tema inglise keelsed ballaadid aga eesti keelse looga ikka lööb läbi paremini.
Enda lemmik oli Põhja-Tallinn, meeldis see laul isegi rohkem ilma lasteta, Grete oli ka täitsa ok aga ma usun, et tema aeg on veel ees ja väga ei nuta patja, et Grete ei saanud. Üldiselt palju häid laule oli sel aastal, vähe parem finaal, kui eelmine aasta.
Leave a comment:
-
ma ei tea mitte ühtegi inimest, kellele see Birgit Õigemeele lugu meeldis kõige rohkem finalistidest. manangement hääletas omade poolt 30000 korda ja viskas pooltele žüriiliikmetele nutsu?
Leave a comment:
-
Ohjah, nüüd on ainuke võimalus vaadata seda juues end täis ja pannes R2 peale, kus Juur & Kivirähk loodetavasti kino teevad
Leave a comment:
-
:d:d:dmida fakki! Ostsin 12 diili stardipaketti, et saaksin 12 korda (+ oma telefonilt) winny puhhi poolt hääletada, kuid jõudsin vaid 5 puhul sim kaarti vahetada ning pinni sisse toksida. No ei võinud siis hääletamiseaega pikemaks venitada! Fakers!
Leave a comment:
-
duubel.Algselt postitas wordprez Vaata postitustKõige rohkem kummitama jäi see eestimaa mees oridžinal. Saatke see parem.
Leave a comment:
-
Kõige rohkem kummitama jäi see eestimaa mees oridžinal. Saatke see parem.
Leave a comment:
-
No loodame paremat, eelviimane koht pole püüdmatu ma arvanAlgselt postitas budulojus Vaata postitustNüüd eurolt viimane koht garanteeritud!
Leave a comment:
-
sellega küll VÄGA rahul!Algselt postitas taimomees Vaata postitustOi issand, pool Facebooki närvab vist nüüd, sest nende lemmik PÕHJA-TALLINN ei saanud edasi ju
Nüüd eurolt viimane koht garanteeritud!
Leave a comment:
-
Oi issand, pool Facebooki närvab vist nüüd, sest nende lemmik PÕHJA-TALLINN ei saanud edasi ju
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: