Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eurovisioon
Collapse
X
-
Siseinfo ütleb, et Bulgaaria võidab see aasta. Ma muidugi pole ühtegi laulu veel kuulnud, aga kui vandenõu peaks olemas olema, siis Bulgaaria võidab.
-
Ivar Laev pigemAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustHärra Paadam, teie ka foorumis?
Leave a comment:
-
kuule töllakas turvamees, Winny Puhh oleks k-i-n-d-l-a-s-t-i parema koha saanud, kui see koleda põsemõhnaga Birx.
Leave a comment:
-
Kui nii kena tüdruk tõsi küll jah tuimigava lauluga edasi ei saaks, olekski midagi valesti. Olgu see meie oma mis on, aga konkurentide laulud olid eranditult kõik megajubedad. Suutsin neid vaid lühikokkuvõtetena kuulata ja see oli ka raske.
Leave a comment:
-
hahahaa. Üsna 50-50 asi läheb mööda ja see tundub nii uskumatu? Endiselt tarbid Walterit muidu?Algselt postitas Iceman Vaata postitustSee oli ikka suht pöörane bet Mõnu poolt. Ma pigem tegelt usun, et ta valetas siin selle summa suuremaks, kuna nii rumal ei saa ju üks inimene olla...Oleks mingi winny puhh v midagi siukest eurokale saanud, siis veel vb...
Leave a comment:
-
Ei oska öelda. Pole veel teise poolfinaali laule näinud. Aga top 10. koht peaks kindlasti ära tulema, vb peale neljapäeva oskan täpsemalt ennustada.
Leave a comment:
-
Kas Eesti võidab?Algselt postitas Iceman Vaata postitustSee oli ikka suht pöörane bet Mõnu poolt. Ma pigem tegelt usun, et ta valetas siin selle summa suuremaks, kuna nii rumal ei saa ju üks inimene olla...Oleks mingi winny puhh v midagi siukest eurokale saanud, siis veel vb...
Leave a comment:
-
See oli ikka suht pöörane bet Mõnu poolt. Ma pigem tegelt usun, et ta valetas siin selle summa suuremaks, kuna nii rumal ei saa ju üks inimene olla...Oleks mingi winny puhh v midagi siukest eurokale saanud, siis veel vb...
Leave a comment:
-
kurbAlgselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustMina ladusin 100 euri, et Birks ei saa edasi. koef 1,75. Nüüd närin küüsi ja võtan seda võistlust sitaks tõsiselt.
Leave a comment:
-
Aasta fänni auhind kui mitte midagi paremat, on vist selgunudAlgselt postitas hofnar Vaata postitust[21:58:43] <Iceman> ma ei saa aru inimestest, kes vaatavad eurovisiooni ajal jalkat
Eks teleka hoian ikka U21 Premier League kõrval lahti. Tore ju vaadata, kuidas Liverpooli põnne purustatakse
E:Showjuhi aktsent on midagi päris huvitav
Leave a comment:
-
Birgit geiportaalile: geid peaksid andma hääle mulle, kuna ootan poissiAlgselt postitas hofnar Vaata postitust[21:58:43] <Iceman> ma ei saa aru inimestest, kes vaatavad eurovisiooni ajal jalkat
Noh, väike rööbe.
Leave a comment:
-
[21:58:43] <Iceman> ma ei saa aru inimestest, kes vaatavad eurovisiooni ajal jalkat
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: