Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eurovisioon

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• Tofoa
    replied
    Siseinfo ütleb, et Bulgaaria võidab see aasta. Ma muidugi pole ühtegi laulu veel kuulnud, aga kui vandenõu peaks olemas olema, siis Bulgaaria võidab.

Leave a comment:

• dimaggio
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Härra Paadam, teie ka foorumis?
    Ivar Laev pigem

Leave a comment:

• alehis
    replied
    kuule töllakas turvamees, Winny Puhh oleks k-i-n-d-l-a-s-t-i parema koha saanud, kui see koleda põsemõhnaga Birx.

Leave a comment:

• mcnamara
    replied
    Kui nii kena tüdruk tõsi küll jah tuimigava lauluga edasi ei saaks, olekski midagi valesti. Olgu see meie oma mis on, aga konkurentide laulud olid eranditult kõik megajubedad. Suutsin neid vaid lühikokkuvõtetena kuulata ja see oli ka raske.

Leave a comment:

• zaz
    replied
    balkanitele tehti 1:0

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Pekki küll. Mine veel magama. Mis juhtus?

Leave a comment:

• cannuman
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    See oli ikka suht pöörane bet Mõnu poolt. Ma pigem tegelt usun, et ta valetas siin selle summa suuremaks, kuna nii rumal ei saa ju üks inimene olla...Oleks mingi winny puhh v midagi siukest eurokale saanud, siis veel vb...
    hahahaa. Üsna 50-50 asi läheb mööda ja see tundub nii uskumatu? Endiselt tarbid Walterit muidu?

Leave a comment:

• Iceman
    replied
    Ei oska öelda. Pole veel teise poolfinaali laule näinud. Aga top 10. koht peaks kindlasti ära tulema, vb peale neljapäeva oskan täpsemalt ennustada.

Leave a comment:

• karl54
    replied
    Algselt postitas Iceman Vaata postitust
    See oli ikka suht pöörane bet Mõnu poolt. Ma pigem tegelt usun, et ta valetas siin selle summa suuremaks, kuna nii rumal ei saa ju üks inimene olla...Oleks mingi winny puhh v midagi siukest eurokale saanud, siis veel vb...
    Kas Eesti võidab?

Leave a comment:

• Iceman
    replied

Leave a comment:

• wordprez
    replied
    läks veits tilli jah

Leave a comment:

• NOT
    replied
    Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
    Mina ladusin 100 euri, et Birks ei saa edasi. koef 1,75. Nüüd närin küüsi ja võtan seda võistlust sitaks tõsiselt.
    kurb

Leave a comment:

• Meintz
    replied
    Algselt postitas hofnar Vaata postitust
    [21:58:43] <Iceman> ma ei saa aru inimestest, kes vaatavad eurovisiooni ajal jalkat
    Aasta fänni auhind kui mitte midagi paremat, on vist selgunud

Eks teleka hoian ikka U21 Premier League kõrval lahti. Tore ju vaadata, kuidas Liverpooli põnne purustatakse

E:Showjuhi aktsent on midagi päris huvitav

Leave a comment:

• Mõnuagent 007
    replied
    Algselt postitas hofnar Vaata postitust
    [21:58:43] <Iceman> ma ei saa aru inimestest, kes vaatavad eurovisiooni ajal jalkat
    Birgit geiportaalile: geid peaksid andma hääle mulle, kuna ootan poissi
    Noh, väike rööbe.

Leave a comment:

• hofnar
    replied

Leave a comment:

Working...
X