Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Jalgpallireeglite muutumine viimase 10 aasta jooksul ja selle mõju pealtvaatajatele

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Jalgpallireeglite muutumine viimase 10 aasta jooksul ja selle mõju pealtvaatajatele

Tere! Olen Tomi Dubov ja õpin Tallinna Kuristiku Gümnaasiumi 11. klassis. Teen uurimistööd jalgpallireeglite muutumisest viimase 10 aasta jooksul ja selle mõjust pealtvaatajatele. Küsimustik on anonüümne ja kogutud andmeid ei isikustata, ega edastata kolmandatele isikutele. Vastamine ei võta üldjuhul rohkem kui 10 minutit. Tänan kõigile vastajaile. Palun vastata hiljemalt kuni 05.04.2025.

Tere! Mina olen Tomi Dubov ning teen uurimistööd teemal "Jalgpallireeglite muutumine viimase 10 aasta jooksul ja selle mõju pealtvaatajatele". Küsimustikku täites: *Küsimused, millele peab vastuse ise kirjutama, palun vastus kirjutada põhjalikult. Seda huvitavam ja parem on pärast vastuseid analüüsida. *Kui tekst on pikem kui üks mõte, on hea jagada tekst lõikudeks. NB! Küsimustik on koostatud uurimistöö "Jalgpallireeglite muutumine viimase 10 aasta jooksul ja selle mõju pealtvaatajatele" raames ja saadud andmeid kasutatakse vaid selle uurimistöö analüüsimiseks. Vastused on anonüümsed ja kõiki vastuseid esitatakse uurimistöös isikustamata kujul. Vastused saata hiljemalt 05.04.2025.
Working...
X