Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Karaoke

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Karaoke

Et siis ise olen nii mõnigi kord laulmas käinud...et kas keegi veel harrastab vms...:P

Replying to Topic \'Karaoke\'

FC Soccernet käis möödunud sügisel peaaegu peale igat liigamängu ühiselt karaoket Saku Sopsus laulmas.
    Ülim naiivsus – naiste mõtlemine, et kui nad sakummi ei anna, jääb meestel viin joomata

Kommentaar

No eks oma pika elu jooksul ole nii mõndagi tehtud....ja karaoket ka luldud. See siis on juhtunud Rancho Saloonis....ebakaines olekus. Igati vahva tegevus kui seltskond tore on

Kommentaar

Mina käin üldjuhul laulmas kas Black Mount Pubis, La Cucarachas viimasel ajal olen sattunud ka Kannu Kõrtsu. Ja selle koha pealt on õigus sul tembuu, et kui on hea seltskond...ja natuke muid tegureid ka siis on see väga huvitav ja lõbus ajaviide

Kommentaar

Oojaaa :P On lauldud, on võetud - nalja sai..

Kommentaar

no pardonks, kui ma mõnele laululinnule nüüd liiga teen, aga kahel juhul kolmest ei saa \'suur karaokestaar\' ise kohe mitte aru, et ta võiks lõuad pidada ja sellega kohalviibijatele teene teha.

/me laulda ei mõista, aga purjus peaga endale ette ka kujutama ei hakka.
            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

eile siis Black Mount Pubis toimunud karaokes tuli võit 2 lauljat oli ja lauluks oli \"Rohelised Niidud\" . Täitsa üllatusena tuli see võit niimoodi kätte Auhinnaks oli aga SULO, Kutse tantsule nr 23 plaat :P Kes siis aru ei saanud siis üks 2-st lauljast olin mina

Kommentaar

Mis ma oskan öelda - nuta või naera aga kui endale on tugevalt alkoholi sisse valatud tekib küll tunne, et olen sama kõva laulumees kui Axl Rose (Guns N\' Roses-e laulja kui keegi ei tea). Sõbrad on sellega juba suht harjunud ag võõrastel hakkavad kõrvad küll si..vetrt jooksma
                “Whatever we plant in our subconscious mind and nourish with repetition and emotion will one day become reality.”

Kommentaar

Working...
                X