Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
jajaa tänapäeva tähelepankuid arvesse võttes, kui on kodukas maas, siis ei olemas ka seda, kellele enne see kodukas kuulus, vastupidisel juhul oleks vastaval kodukal vihje-ümbekujundmaisel/tegemisel
ja kui päris aus olla, siis see mida sa otsid vist päris põrandapeal oma viise ei viljelenud?
...vist isegi sellises saates nagu 7 vaprat kunagi k2inud.. ja niipalju kui artikleid, mis neti otsing annab, vaadata, siis oli esinemisi sammuti korralikult.
tembu, vabandan kui postitus sulle arusaamatuks j2i, yritan viga edasipidi parandada
kui te siin juba kadunud bände otsite, siis minul oleks ka üks mure: olin kunagi tulihingeline NSPõrgu fanaatik. tegutsesid u 15-20 a tagasi ja tegid kokku u 9 lugu. et kui kellegil on need 9 rariteeti kusagil kollast värvi melodija kasseti peal olemas, siis maksan ma selle eest hingehinda...
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Kommentaar