Mina olen rentinud. Lennujaama juures on kõige kallimad pakkumised. Aga seal on 24h avatud. Samas saad autoga rohkem näha, kui tee pealt kõrvale keerad.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Reisimine
Collapse
X
-
Kuradi raske on uut sobivat reisikohvrit leida. Kui keegi oskab soovitada, siis andke märku
Minu tingimused:
*hind alla 100euro
*Kahe suurema rattaga. Need nelja minirattalised sobivad küll vist ainult nendele, keda viiakse alati autoga ukse eest otse lennujaama ning rattad lume, asfaltiga ja kivipuruga kokku ei puutu.
*peab olema parem kui mu vana suvaline supermarketi 30eurine kohver, mille rattad kiirelt ära kulusid ning mille plastrattad ärritavalt kõrisevad liikudes. Kas bränd üldse toob alati soovitud kvaliteedi kaasa või kasutavad ka nemad kehvasid materjale?
*Ei soovi sellist plastikust mudelit. Kohvril peaks olema väljapool mingisugune väiksem sahtel kust vajaduse korral saaks kiirelt miskit kätte ilma et peaks maha panema ja kogunisti avama.
*Peaks vastama Euroopas kehtivatele cabin size tingimustele. kõrgus max 55cm mäletamistmöödaJoga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas risto Vaata postitusthttp://www.cabinmax.ee/cabin-max-pag...thall-44l.html
Kerge, vajadusel võid ka selga visata.
Tõsi, rattad ei ole just kõige suuremad, aga liigub küll. Vahepeal swedi preemiapunktidega sai -20% kahJoga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas 2mSööt3mMööda Vaata postitustKuradi raske on uut sobivat reisikohvrit leida. Kui keegi oskab soovitada, siis andke märku
Minu tingimused:
*hind alla 100euro
*Kahe suurema rattaga. Need nelja minirattalised sobivad küll vist ainult nendele, keda viiakse alati autoga ukse eest otse lennujaama ning rattad lume, asfaltiga ja kivipuruga kokku ei puutu.
*peab olema parem kui mu vana suvaline supermarketi 30eurine kohver, mille rattad kiirelt ära kulusid ning mille plastrattad ärritavalt kõrisevad liikudes. Kas bränd üldse toob alati soovitud kvaliteedi kaasa või kasutavad ka nemad kehvasid materjale?
*Ei soovi sellist plastikust mudelit. Kohvril peaks olema väljapool mingisugune väiksem sahtel kust vajaduse korral saaks kiirelt miskit kätte ilma et peaks maha panema ja kogunisti avama.
*Peaks vastama Euroopas kehtivatele cabin size tingimustele. kõrgus max 55cm mäletamistmöödaCatalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLükkasin Ugandas nalja pärast Tinderi sisse. Esimese 15 minutiga on mingi 30 matchi, kellest pooled hakkavad ise rääkima ja põhiline on "hey hot one". Suurem osa on "self-employed". Tea, mis tööd nad ka teevad?
Kommentaar
-
Algselt postitas JuriM Vaata postitustPopp poiss, mis teha..Catalunya is not Spain!
Kommentaar
-
Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustLükkasin Ugandas nalja pärast Tinderi sisse. Esimese 15 minutiga on mingi 30 matchi, kellest pooled hakkavad ise rääkima ja põhiline on "hey hot one". Suurem osa on "self-employed". Tea, mis tööd nad ka teevad?
Kommentaar
-
Kommentaar
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustMis seal Ugandas veel põnevat teha saab?
Kommentaar
-
Uurisin natuke loomaga Maltale kolimisest. Nii palju kui ma siit aru saan, siis on mul vaja et loomal oleks mikrokiip, vähemalt 21 päeva enne marutaudisüst tehtud. Mingit sertifikaati pole vist vaja kuna EU riigist pärit? Segadusse ajab vaid 6. punkt : A Prenotification Form from the Ministry of Sustainable Development is required to be filed at least 3 working days in advance.
On seda tõesti vaja ja mida see endast kujutab? Äkki keegi kogenum oskab öelda? On keegi koera või kassiga mõnda teise EU riiki reisinud?
Giggs will tear you appart.
Kommentaar
-
Algselt postitas krissucool Vaata postitustUurisin natuke loomaga Maltale kolimisest. Nii palju kui ma siit aru saan, siis on mul vaja et loomal oleks mikrokiip, vähemalt 21 päeva enne marutaudisüst tehtud. Mingit sertifikaati pole vist vaja kuna EU riigist pärit? Segadusse ajab vaid 6. punkt : A Prenotification Form from the Ministry of Sustainable Development is required to be filed at least 3 working days in advance.
On seda tõesti vaja ja mida see endast kujutab? Äkki keegi kogenum oskab öelda? On keegi koera või kassiga mõnda teise EU riiki reisinud?
http://www.pettravel.com/immigration/malta.cfm
Kommentaar
-
Algselt postitas szandor Vaata postitustMa paraku ei oska looma kohta öelda, aga kirjuta "Eestlased Maltal" FB gruppi - seal keegi kindlasti teab. Kui muid küsimusi on, siis anna tuld ja kirjuta näiteks privaatsõnum.Giggs will tear you appart.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar