Algselt postitas Fc.
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Reisimine
Collapse
X
-
Kui sul on maandumise ja järgmise lennu boardimise vahe 1:40, ilma pagasita, siis on aega piisavalt. Bussid ja metroo (kui see töötab) peaksid suht tihti käima ja reis on u 10 minsa. Random tingimused (lennu hilinemine, pagasi ootamine, pere ja lapsed) lisa ise kalkulatsiooni juurde.
-
Kas terminalid on samad? Tuletan meelde, et T1 ja T2 päris erinevates kohtadesAlgselt postitas Fc. Vaata postitustTervist.
Kuidas teil on kogemused el prat lennujaamaga?
Kas 1h40m on piisav aeg lennuvahetamiseks?
Leave a comment:
-
Tervist.
Kuidas teil on kogemused el prat lennujaamaga?
Kas 1h40m on piisav aeg lennuvahetamiseks?
Leave a comment:
-
Tallinna lennujaamas uued ja moekad turvaskännerid.
Istanbulis ilid need olemas. kOgu protsess kiire ja mugav. Tore, et astusime sellest 2001 rudimendist välja tehnoloogia abiga.
- Likes 1
Leave a comment:
-
Ma ei teadnud, et Kardlasse lennukid lendavad. Ma ei teadnud, et seal lennujaam on. Ülenurme oma pidi ju Tartut katma, aga näe, üks veel.
Leave a comment:
-
Otsides eelarvesõbralikke lennupileteid Tallinnast Kardlasse, on mitmeid strateegiaid ja näpunäiteid, mida saate kasutada, et leida parimad pakkumised. Üks oluline samm on jälgida lendude hindu mitu nädalat või isegi kuud enne soovitud reisikuupäeva. Mõnikord võivad piletihinnad kõikuda sõltuvalt nõudlusest ja teistest teguritest ning varajane broneerimine võib aidata leida soodsamaid hindu. Lisaks on soovitatav kasutada mitmeid erinevaid lennupiletite broneerimise platvorme ja võrrelda hindu. Veebisaidid nagu https://avia.tickets.ee/direction/tallinn/kardla pakuvad laia valikut lennupileteid erinevatele sihtkohtadele, sealhulgas Kardlasse, ja võivad pakkuda ka eripakkumisi ja allahindlusi. Samuti võib lennupiletite hindu mõjutada nädalapäev, mil te reisite. Tavaliselt võivad nädala keskpaigast kuni nädalavahetuseni lennupiletid olla veidi kallimad kui näiteks teisipäeviti või kolmapäeviti. Seega võib reisikuupäeva paindlikkus aidata leida soodsamaid hindu. Lisaks võiksite kaaluda kahe ümberistumisega lendude võimalust. Kuigi need võivad võtta veidi kauem aega, võivad need sageli olla oluliselt odavamad kui otselennud.
Leave a comment:
-
mitmendas liigas see oli?Algselt postitas LaRaBla Vaata postitustKrt, mind pole kunagi turvakontrollis nii retsitud nagu täna Manchesteris. Seljakoti proov andis positiivse lõhkeaineproovi. Mingi tädi kutsuti kohale üle kuulama. Uuris, millal ma saabusin ja mis UKs tegin. Selgitasin, et käisin jalgpalli vaatamas.
“Did you enjoy the game”
“No, it ended 0-5”
“Why did you come if you do not enjoy watching football”
“?!?!”
“You said you did not enjoy it”
Ma näitasin käega Sheffield Unitedi särgile…
—-
Lõpuks tuli mingi kõrgem ülemus, tõmbas tädi kindad mingi asjaga üle. Peale seda tädil enam positiivset lõhkeaineproovi kotilt saada ei õnnestunud… Kuradi klounid
Leave a comment:
-
Krt, mind pole kunagi turvakontrollis nii retsitud nagu täna Manchesteris. Seljakoti proov andis positiivse lõhkeaineproovi. Mingi tädi kutsuti kohale üle kuulama. Uuris, millal ma saabusin ja mis UKs tegin. Selgitasin, et käisin jalgpalli vaatamas.
“Did you enjoy the game”
“No, it ended 0-5”
“Why did you come if you do not enjoy watching football”
“?!?!”
“You said you did not enjoy it”
Ma näitasin käega Sheffield Unitedi särgile…
—-
Lõpuks tuli mingi kõrgem ülemus, tõmbas tädi kindad mingi asjaga üle. Peale seda tädil enam positiivset lõhkeaineproovi kotilt saada ei õnnestunud… Kuradi klounid
- Likes 1
Leave a comment:
-
2019. suvel käisin.Algselt postitas rallikas Vaata postitustLendan kolmapäeval viieks päevaks Rumeeniasse. Varssavi kaudu Bukaresti ja sealt rongiga Brasovisse. Kes Rumeenias käinud - mida ette valmistada, palju sulli peaks kaasas olema jms?
Sulli väga vaja ei olnud. Kaardimakse toimis suht igal pool mu mäletamist mööda.
Brasovis on ilus vanalinn. Kui turnida meeldib, proovi sinna mäe otsa minna.
Bukarestis 1-2 päeva annab ringi töllerdada. Võid proovida mingi free walking tour ka võtta.
Leave a comment:
-
Lendan kolmapäeval viieks päevaks Rumeeniasse. Varssavi kaudu Bukaresti ja sealt rongiga Brasovisse. Kes Rumeenias käinud - mida ette valmistada, palju sulli peaks kaasas olema jms?
Leave a comment:
-
Palun soovitusi Lõuna Portugali kohta. Faro, Lagos, Portimao?
Kuhu oleks kõige mõistlikum ankrusse jääda 5 päevaks. Minek perega, lapsed 2 ja 4 aastased.
Leave a comment:
-
nädala pärast filipiinidel. lennuk otse cebusse.
keegi käinud hiljuti ja oskab head majutust soovitada? oma maja, rannas (või väga lähedal), bassein võibolla.
mida veel teha ja kuhu minna?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: