Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ise soovitaks:
filmidest: Ghost in the Shell, Akira, Ninja Scroll, Jin Roh
sarjadest: Trigun, Cowboy Bebop, Hellsing ja äkki ka Evangelion. viimane on selline kahtlane soovitus, igaühele ei pruugi meeldida
anime on joonissari onju?
sellisel juhul soovitan kõigile ren & stimpy\'t-meganaljakas,aga siiski mitte liiga labane sari.et asjast õiget sotti saada,tuleks vaadata täielikult keskendunult.
anime on joonissari onju?
sellisel juhul soovitan kõigile ren & stimpy\'t-meganaljakas,aga siiski mitte liiga labane sari.et asjast õiget sotti saada,tuleks vaadata täielikult keskendunult.
heh. tegelt on anime siiski midagi muud kui Ren ja Stimpy, mis on ka muidugi omaette nähtus. Animeks nimetetakse siis jaapani koomiksitel põhinevaid joonissarju, seega on seal tavaliselt olemas ka süžee kogu sarja vältel. ja anime jaguneb väga erinevatesse kategooriatesse. Nii juhtub sageli, et kuuldes animest, hakatakse räägima, et höhöh et oioi kui jama see on, ma korra nägin digimoni ja jube nõme oli
See teema on umbes sama kaua olnud pimeduses, mil ma viimati vaatasin viimast head animesarja Death Note. Mitte, et pärast poleks midagi head tehtud, aga see oli viimane, mida ma lihtsalt vaatasin.
Kas mõni inimene oskab mulle viimastest aastatest midagi sarnast soovitada, mis Triguni, Cowboy Bebopi, Weiss Kreuzi (ja Glueheni) ja Death Note'i nimekirja passiks?
Discover topics like Anime, Informative, list, The More You Know, and the magic of the internet at Imgur, a community powered entertainment destination. Lift your spirits with funny jokes, trending memes, entertaining gifs, inspiring stories, viral videos, and so much more from users like metalcupcake.
Kui midagi soovitada, mida teised alati soovitavad, siis ilmselt Fullmetal Alchemist Brotherhood ja Attack on Titan oleksid variandid. Tegelikult, asi ei ole ilmselt ainult selles, et vahepealsete aastatega olen jõudnud elus flabby and sick staadiumisse. Ka nt IMDB'd sirvides võib järeldada, et hetkel ei ole just animete kuldaeg.
Kommentaar