Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Kas vasak- või parempoolne?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Kas vasak- või parempoolne?\'

Originally posted by Jaan
    Ma väidaks isegi, et tegemist on suunavate küsimustega, mille puhul normaalsetel inimestel (foorumikasutaja x, sorri) on raske saada pluss-skaalale.
    ah tõesti?

Kommentaar

Economic Left/Right: -1.38
      Social Libertarian/Authoritarian: 0.92

Ehk siis suhteliselt keskel. Huvitav, vastuseid andes küll nii ei arvanud...
      "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Economic Left/Right: -4.50 - täielik ämber, kuidagi liiga kindlalt sattusin vale poole peale.
        Social Libertarian/Authoritarian: -3.03 - sellega võib juba päris nõustuda.

Graafikuid vaadates on huvitav see, et poliitikutest pole keegi right/libertarian sektoris ning et mida parempoolsem poliitik, seda rohkem üldjuhul autoritaarsuse poole kaldutakse. Viimane tendents on igas näitega illustreeritud valdkonnas täheldatav.
        Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Your political compass
          Economic Left/Right: -1.62
          Social Libertarian/Authoritarian: -4.56

ma vaatan et veel natuke ja oolengi anarhist valmis
          tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Replying to Topic \'Kas vasak- või paremp

Originally posted by SleepWalking

Ma väidaks isegi, et tegemist on suunavate küsimustega, mille puhul normaalsetel inimestel (foorumikasutaja x, sorri) on raske saada pluss-skaalale.
            ah tõesti?
            Ma pidin seda lauset isegi redigeerima, et enam-vähem poliitiliselt korrektseks jääda. Imeerika änd ool zät...

Mures olen täna aga sellepärast, et sina otsustajatele nõuandjaks oled sattunud. Aiaiai. Teame ju kõik \"Jah, härra minister!\" kaudu, kes tegelikult otsuseid teevad.

Muidu on ilus ilm täna, na külmavõitu ainult.
            “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
            The Special One

Kommentaar

Mures olen täna aga sellepärast, et sina otsustajatele nõuandjaks oled sattunud. Aiaiai. Teame ju kõik \"Jah, härra minister!\" kaudu, kes tegelikult otsuseid teevad.
              ah et sinumeelest on olemas õiged ja valed seisukohad. ning ka majandusvabaduse skaalal on olemas õigem suund? ohkan ... ja lähen edasi.

Kommentaar

Jah, ja isake Stalin käitus õieti nendega, kes \"valesti\" arvasid. Teinekord kasutan emotikone. Luban. Kalli-kalli
                “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                The Special One

Kommentaar

Working...
                X