Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
mm pidades silmas reaalseid võimalusi siis tahaksin hetkel vw borat.. kuid kui hakata unistama siis.. siis.. krt.. nii ei olegi mõelnud.. ei tea.. siis vb mingit uut volvot.. hetkel on ratasteks vw polo..
Virutasin tqhq\'st ühe lingi, sest vaevalt seda saiti kõik loevad. Aga uus Challenger on küll vaatamist väärt. Kui mulle veel kuud paar tagasi tundus, et uus Mustang on kõige õnnestunum modernse-retro-auto-mix, siis säändne Cha meeldib mulle veelgi enam. Just bjuuutifulll!
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
No mõned ikka loevad Aga pildid on ja igati seda väärt, et neid siia panna. Ehkki originaal-Cha vastu ei saa muidugi miski, on see kõigist viimaste aastate retroteemalistest tõlgendustest ülekaalukalt parim ja vähemasti jätkab originaali ideed - meenutagem kasvõi, mis käkk Chargeri nime all lõpuks välja lasti. Kui ainult pisut norida, siis mulle isiklikult tundub see konkreetne concept kuidagi pisut-pisut lühike - st c-piilari kohal tekib nagu kerge \"kokkusurutuse\" mulje (ei oska paremini sõnastada seda). Aga ikkagi väga härg masin.
Kommentaar