Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Saab on ikka tegija küll.Kellel on kunagi Saab olnud see teab mis auto on Saab ja Saabi omanud inimene ostab ikka ja jälle endale Saabi.Sest Saabis on midagi.
Algselt postitas Warren
Saab on ikka tegija küll.Kellel on kunagi Saab olnud see teab mis auto on Saab ja Saabi omanud inimene ostab ikka ja jälle endale Saabi.Sest Saabis on midagi
jajah.. 10 aasta jooksul 4 SAAB-i.. Muid autosid ei ole tunnistanud... Nüüd tuleb paraku muudatus teha, sest paraku SAAB antud momendil sellist autot ei tooda, mis mulle vajalik. kurb muidugi aga esimesel võimalusel loodan tagasi SAAB-i juurde tagasi pöörduda..
5-seeria BMW ja kõik Saabid on ikka üle prahi. Ma kunagi lugesin, et uutel Saabidel on plaanis süüteluku asukohta vahetada. Vist küll kõlakas, aga kui see peaks tõestijuhtuma...ma ei tea, mida siis teen...
Algselt postitas mikk
Ma kunagi lugesin, et uutel Saabidel on plaanis süüteluku asukohta vahetada. Vist küll kõlakas, aga kui see peaks tõestijuhtuma...ma ei tea, mida siis teen...
Ostad lennuki?
Edit: A ma olen jälle kuulnud see supergeniaalne joogitopsi hoidik Saabidel leiutati seetõttu, et alguses vennad unustasid selle üldse autosse teha ja siis pidi selle kuhugi mahutama lõpuks.
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet) Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
Kommentaar