Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
mul 2 kw rohkem
napilt rsk
tegelikult mind see nagunii ei puuduta, sest selleks ajaks KUI see asi vastu võetakse, on mul auto juba maha müüdud ja ostetud mõni ökonoomsem auto
Sotsid tahavad teha automaksu, alates 139 KW.
Arvamused, palun.
Kes siin hakkab siis automaksu maksma?
maanteel ja maastikul on võimsast mootorist palju kasu küll, kuid hetkel see mind ei puuduta ning ei näe ka põhjust miks peaks ühe sõiduauto mootori võimsus seda piiri ületama.
maanteel ja maastikul on võimsast mootorist palju kasu küll, kuid hetkel see mind ei puuduta ning ei näe ka põhjust miks peaks ühe sõiduauto mootori võimsus seda piiri ületama.
Maanteel ka? Noh lihtsalt 90-110 km/h söitmiseks.
Vöi nagu Kruuda - et auto pidudrab rohkem kui köik politsei autod kokku ja aeglaselt söites hakkab igav ning vöib mahama jääda?
Mu masinal on 75 kW ja söidab maanteel jubehästi. Isegi Tartus olen käinud.
Maanteel ka? Noh lihtsalt 90-110 km/h söitmiseks.
Vöi nagu Kruuda - et auto pidudrab rohkem kui köik politsei autod kokku ja aeglaselt söites hakkab igav ning vöib mahama jääda?
Mu masinal on 75 kW ja söidab maanteel jubehästi. Isegi Tartus olen käinud.
kusjuures jah, nii kahju kui see ka pole , lihtsalt otse tuimalt sõtkuda võtab vägisi roolis magama.. aga see ei tähenda, et ma arutu kihutaja olen (auto ei võimaldakski seda), pigem olen isegi aeglasemapoolne, kuid alla 90 ma ei sõida ning kusagil rekka taga passida on ikka väga niru, siis lähebki kiirendust vaja. Muide, isegi LE ütleb,e t liiklusega tuleb samas tempos sõita
kusjuures jah, nii kahju kui see ka pole , lihtsalt otse tuimalt sõtkuda võtab vägisi roolis magama.. aga see ei tähenda, et ma arutu kihutaja olen (auto ei võimaldakski seda), pigem olen isegi aeglasemapoolne, kuid alla 90 ma ei sõida ning kusagil rekka taga passida on ikka väga niru, siis lähebki kiirendust vaja. Muide, isegi LE ütleb,e t liiklusega tuleb samas tempos sõita
Möödasöiduks kasuta madalamat käiku, kogub paremini kiirust ...nojah peab muidugi väiksem/kergem auto ka olema.
90 km/h söitmine on väga ägä. Hea muusika kövasti mängima ja läheb.
Kommentaar