Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ilves saatis mulle spämmi. E-kirja teel. Palus end valida.
Mina palusin jällegi end välja arvata tema spämminimekirjast. Väga viisakalt.
Tema ei teinud aga kuulmagi, saatis umbes nädala pärast uue kirja.
Ja nii me valisimegi oksepostitaja europarlamenti.
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
Originally posted by rohelineKonn
Ja nii me valisimegi oksepostitaja europarlamenti.
Kas sina said ka ikka nimelised pöördumised või olen mina tsipa täkum?
sama täkud oleme, nimelise ikka.
Hea Martin M*****! Alanud nädalal valime oma esindajad Euroopa Parlamenti. Paljud mu konkurendid, kes veel hiljaaegu Euroopa Liitu minekut kiitsid, ajavad täna teist juttu. Jääb mulje, nagu mindaks sõtta. Aga tegelikult oleme ju tagasi Euroopas, oma sõprade ja mõttekaaslaste hulgas. Miks peaksime neisse paranoiaga suhtuma? Vaenlasi otsides ei suuda Eesti Euroopas midagi ära teha. Eesti ei saa ei tõrjumist ega rumalust endale lubada. Nagu ka mitte upsakat suhtumist, millega osad kandidaadid kavatsevad minna nn Vanale Euroopale sotsiaalpoliitikat, õnnelikuks olemise ja rikkaks saamise valemeid õpetama. Euroopale ja Eestile õiged otsused ei kasva jõuga läbi murdmisest vaid kogemustest ja mõistusest. Seega - soovin tarka valikut sel nädalal. Neile, kes kahtlevad valimiste tähtsuses, soovitan siiski valimistele minna. Kui meie eurosaadik peab töötama 60ne eest, nagu professor Rein Taagepera märkis, siis on ka iga koduse valija häälel kangem kaal. PS! Lisaks isiklikule aadressraamatule on selle kirja saajate nimistus valik internetist võetud postiaadresse. Neid aadresse ei kasutata millegi muu tarbeks ja vastav aadress-fail langeb pärast käesolevat kirja \"DEL\"-klahvi roaks. Paljuski tänu SDE valimiskampaania toimumisele virtuaalkanalites on see kordades odavam konkurentide omast ja maha saagimata jäi mitu täies elusjõus paberipuud. Loodan, et tükkimata jäänud majasuuruste reklaamide või postkastidesse torkamata buklettidega võrreldes ei olnud väljakannatamatult häirivad ka need paar e-kirja, mis Teie e-postkasti potsatasid. Tänan mõistva suhtumise ja toetuse eest! Toomas Hendrik Ilves kandidaat nr 101 Sotsiaaldemokraatlik Erakond www.thilves.ee
«Kuule, konn, kas vesi on soe?»
«Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»
26,7%!!! Selline hulk valimisõiguslikest kodanikest käis siis valimas. Masendav.
Tulemustega olen muidugi ülirahul. Kas on oodata tulevastel valimistel suuremat sorti muutusi või oli asi lihtsalt Ilvese isikus ja selles, et sotsdemmide valijad olid aktiivsemad? Ja kuidas mõjub liidrite minek raja taha? Eks seda näeb tulevikus.
Sotsdemmidel pole vist põhjust ka pilvedesse tõusta - kui häältehaid brüsselisse lähevad - jätkub ka järgmistel valimistel võitlus 5% valimiskünnisega.
Kommentaar