Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
james brown vää. 27. juuli. ja mina arvasin, et James Brown on surnud. kes siis suri 2 aastat tagasi ning oli musta muusika ikoon. Barry White sis v :S krt. peab minema
james brown vää. 27. juuli. ja mina arvasin, et James Brown on surnud. kes siis suri 2 aastat tagasi ning oli musta muusika ikoon. Barry White sis v :S krt. peab minema
sa ei oleks pidanud noorpõlves kuulama nii palju koledat tehnomuusikat...
Mingil imelikul põhjusel puudub osalejate nimekirjast MC rohelineKonn, kuigi ta alles paari kuu eest kinnitas mulle, et kavatseb kohal olla. Registreerimine eelringideks lõppeb juba vähem kui kahe tunni pärast, aga rK kaliibriga bättel-emtsee lastaks tema senise auhinnakapi põhjal tõenäoliselt otse finaaletendusele.
Mingil imelikul põhjusel puudub osalejate nimekirjast MC rohelineKonn, kuigi ta alles paari kuu eest kinnitas mulle, et kavatseb kohal olla. Registreerimine eelringideks lõppeb juba vähem kui kahe tunni pärast, aga rK kaliibriga bättel-emtsee lastaks tema senise auhinnakapi põhjal tõenäoliselt otse finaaletendusele.
mingit kodukat või muud viidet ei raatsiks visata?
neetud, Imelapse show oli nõrk ja moshpiti polnud ka nagu ollagi. Suurhallis on palju vingemaid kontserteid nähtud. Mehed tulid nagu rutiinselt tööd tegema, rahvas oli lihtsalt loid või üleskütmata.
Siiski Firestarter, Voodoo People ning Smack My Bitch Up, Out of Space ajasid rahva käima ka. See oli hea.
Soojendusbänd oli mingi veider Prodigy hale vari. Sellised meeleolud siis.
Which ship has never docked at Liverpool?
The Premiership.
"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975
mingit kodukat või muud viidet ei raatsiks visata?
Täitsa vahva emmsiii bätll oli tDrop ilmselt siiski vääris võitu, niiet võitis õige mees. Samas tema vastane finaalis Abraham suutis päris mitmel korral mind muigama panna oma riimidega. Omad tuttavad piirdusid kahjuks veerandfinaaliga... Ja kui battle\'i helimaterjal kusagil ringlema hakkab, siis võiksite mulle ka lahkesti pakkuda
Kommentaar