Vivatbet
Collapse
Unconfigured Ad
Collapse
Üritused
Collapse
X
-
-
Kommentaar
-
r2 saates programm pakuti kuulamiseks eelmise aasta salvestusi(algul arvasin, et tänavused, sest ei teadnud täpselt, millal see huumorifestival toimub) ning neist võis järeldada, et kui sa kedagi kemoks ei sõima pole sa tegijaKommentaar
-
Laupäev, 19. mai, Türi Lillelaat
15.00 – 16.00 Esineb ansambel “Propeller”
tulevik on tunni aja pärastKommentaar
-
Et järgmine kord rohkem rahvast kohale tuleks, siis ei saa jätta järelkajata seda.
Haapsalu pungiskene on tugeval tõusuteel, üritus oli suurepärane ja bändid muutuvad muusikaliselt aina paremaks. Olustik oli super nagu alati pungikontserditel ja ainsaks miinuseks vähene publik.
Ei oskagi suurt midagi muud lausuda selle kohta, eks vaadake ise, mis seal toimus ja olge järgmine kord juba kohal: http://www.yep.ee/ptoomla/1y63406/Kommentaar
-
A ma järelkajastan ka siis.
Mul oli ka tore, muusika oli valdavalt hea ja viimase esineja puhul lausa väga hea; positiivsust lisab seegi, et seekord ma ei väänanudki jalga välja, ainult korra sain kelleltki kogemata vasta hambaid. A ma ise vist virutasin kellelegi teisele samamoodi, nii et pohkat.
Üritust turvanud Falck oli aga tõrvatilk meepotis, sest inimlikkust polnud neis küll raasugi, rääkimata siis mõistmisest või tolerantsist. Me klassiõega aretasime huvitava teooria, miks üks falckidest erit ei rääkinud vaid pigem omaette muigas: ju tal oli siis üks korralik teivas teatud kohta pistetud nii sügavale, et ots paistis juba suust välja. Selgitaks nii mõndagi.
A muidu oli šeff, as always, lahe seltskond ja hea muusika. Tasuta sain sisse ka, mida veel tahta.
Järgmine kord olge kohal, noh!
Kommentaar
-
Et selline üritus.25. mail 2007 kell 19.00 Koeru vallas Väinjärve ääres.
8. Koeru Holaöö e. Eesti Folgiarmee (väli)õppused.
Sundmobiliseerituteks : Bonzo ja Tõun, Jaak Tuksam, Orelipoiss Jaan Pehk, Aapo Ilves, Jaan Sööt, Aleksander Müller, vennad Süggud, Pulga Jaan, Aadla ja Veromann jpt.
Trahviroodus teenivad: Contra - Märka - Ruitlane
Vägesid juhib: Marssal Debelakk
Näidislahingu peab: raskekahurvägi METSATÖLL. (ca kell 23.30)
Parkimine. Sõduritelk ja -supp. Lõkked. Telkimisvõimalus.
NB! Keebid ja istealused kaasa.
Pilet eelmüügist 100 kr. Eakad ja alla 150 cm kasvus 80 kr. Pilet kohapeal 150 kr.
Eelmüük ja info Koeru Kultuurimajast tel. 3854364Kommentaar
-
-
Ei saa minna, laupäeva hommikul peab tennist mängima.Kumu ÖÖ http://www.huh.ee/
DELFI: FC Levadia võitis 24:0 (vs. FC Soccernet)
Ljohha: "See number 14 oli soccernetil ainuke mees kes midagi jagas"
AD e. Andekas Disainer...Kommentaar
-
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar