Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ah et tänapäeval nimetatakse seda niimoodi.. tuleb meelde jätta.
Ise pean küll veel pool päeva tööd rabama, aga eks siis ka paar kasti põnevust pagassi ja pajehali.
Tegelt, kui asja nii sõnastada... siis tol hetkel ei olnud põnevust sees
Aga mitte väga kaua pärast seda hetke kui ma siia kirjutasin tehti mulle kast põnevust piletite eest välja ja siis läks rokiks.
Ei, väga spets üritus oli, pettuma ei pidand. Õhtul sai 99 bottles of beer otsast lõpuni läbi lauldud
Järgmine aasta uuesti
"You didn't realize that they had guns? Big, long, dangerous machine guns. With war criminals attached to the trigger."
Rabarockist tagantjärgi veel nii palju, et ma ei näinud ühtki pändi, mille pärast sinna mindud sai. Tüüpiline. Esimesel päeval sai alles peale viit linnast minema, andeksantav. Teisel päeval oli vaja ööbimiskohas - tuttava suvilas mõnedkümned kilomeetrid Järvakandist eemal - terve päev päikese käes niisama jöriseda, viitemiinust mängida, mudellennukit lennutada, atv-tada ja mõistagi korralikult remondikaid sisse kallata; rabakale taas alles kuue paiku vist. Aga foorumlasi sai trehvatud mitmeid ja tervisi neilegi, keda ei näinud.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
hakkad rahulikult varahommikul Haapsalust Tartusse sõitma bussiga; avastad, et pool bussi on juhuslikult täis Rabarockile sõitvaid tuttavaid; kaalud raske südamega asja läbi ja otsustad, et seekord siiski ei saa minna, tööd vaja teha ja eksamiks õppida; buss jõuab Raplasse, jätad seltskonnaga hüvasti ja vaatad kurvalt aknast välja; möödub viis minutit, buss millegipärast seisab paigal; tuleb bussijuht ja ütleb: "Buss katki, kõik välja, poole tunni pärast tagasi."
Saatus teeb trikke teinekord. Rahakotti jättis augu, aga ei kahetse mitte kübetki, et kõik jälle käest ära läks. Eriti hea mulje jättis see Uus-Meremaa bänd Datsuns, mis oli nagu White Stripes'i kloon ning väga energiline ja värske. Seda laivi oli küll ülimalt raske kellelgi üle lüüa, aga Clawfinger sai samal õhtul sellega ikkagi hakkama. Täiesti meeletu, kuidas nad oskavad publikuga suhelda.
Ja muidugi see telklaagri melu... I Wanna take you to a GAY TENT, GAY TENT, GAY TENT!
Rabarockist tagantjärgi veel nii palju, et ma ei näinud ühtki pändi, mille pärast sinna mindud sai. Tüüpiline. Esimesel päeval sai alles peale viit linnast minema, andeksantav. Teisel päeval oli vaja ööbimiskohas - tuttava suvilas mõnedkümned kilomeetrid Järvakandist eemal - terve päev päikese käes niisama jöriseda, viitemiinust mängida, mudellennukit lennutada, atv-tada ja mõistagi korralikult remondikaid sisse kallata; rabakale taas alles kuue paiku vist. Aga foorumlasi sai trehvatud mitmeid ja tervisi neilegi, keda ei näinud.
oleks võinud parem Pärnusse tulla.
ja üldiselt, üritusi võiks korraldad siis kui Floral mängu pole
teadmiseks siis korraldajatele.
Kommentaar