Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
No ma ei tea, vahel tundub ta nii tüütult punnitatud olevat...Üksikuid eredaid hetki on, aga väga vähe....Sellepärast eelistasingi eile õhtul hokit Ärapanijale....Soovitan kuulata reede hommikul Raadio2 saadet Pärnu stuudiost...
ärapanijal pole viga aga rahva oma kaitse kõrval on see selline poolpeeretus.. juur on lahe vend aga kivirähk on geenius. nagu siin eelnevalt mainitud siis teles tundub vahest asi pingutatud aga raadios ei tule kordagi sellist tunnet.
muide rahva oma kaitse algab nüüdsest kell 7 teisipäeviti.
Minule tundus, et eile pingutas Oja Pets kohati näitlemisega natuke üle. Selline tunne oli, nagu mees oleks alles noor ja algaja näitleja, kes kõike väga hästi ja korralikult teha tahab. Aga muidu meeldib küll saade väga!
Minu arust täiesti normaalne saade, ilmselt kuulan siis lähitulevikus selle raadio kahe saate kah ära. Ärapanija kohta ei ütle ei halba ega head. Mõni saade lendab küll puusse, aga see eest mõni teine saade on ikka mega koom. Aga eks see oleneb sellest, mis uudised siis nädala jooksul üles kerkivad.
natuke ot aga eurovisiooni raadioülekannet r2-st kommenteerivad kivirähk ja juur.. nii et telekal hääl maha ja raadio valjult röökima.. nalja hakkab saama
tegelt ma tahtsin küsida, et miks peale ärapanijat ei ole Mackeyt kavas??
kas tõesti oli sel ajal kui mina sitast fulhami vaatasin eelmine esmasp viimane osa?
kas mackeyl võeti jalad maha?
ah?
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Kommentaar