Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meie Mees

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meie Mees\'

Originally posted by dannar
    p.s. mina isiklikult kipun joonuna Justin Timberlake\'t järgi tegema
    Kujutad ette, et seksid Cameron Diaziga? :P
    “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
    The Special One

Kommentaar

Originally posted by Artur

Sitt sült
      Oled syldieksperdiks hakanud?

Kommentaar

Originally posted by Artur

Olen jah.
        sitt expert, head ööd.

Kommentaar

Originally posted by Jaan

Originally posted by dannar
          p.s. mina isiklikult kipun joonuna Justin Timberlake\'t järgi tegema
          Kujutad ette, et seksid Cameron Diaziga? :P
          nope :P veel hullem

Kommentaar

asjaolu, et sitt kahele miljardile kärbsele meeldib ei muuda asjaolu, et ta on jätkuvalt sitt.

minu jaoks esindab Meie Mees kõike seda, mida ma meie rahvuse juures põlgan
            «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

Originally posted by Sull

Kahjuks, nagu te ka kõik ehk teate, on ansambel Meie Mees saavutanud juba kultusliku taseme siin väiksel Eestimaal. Meie eelkäijad on rõkanud Ruja ning Singer Vingeri saatel. Nüüd on siis Meie Mees.
              no arumaeitaipa!!! meie meest ei tohiks üldse ruja ja singer vingeriga võrrelda
              meie mee on kõige suurem SAAST mida ma oma ihusilmaga näinud olen
              *oleme sõbrad edasi*

Kommentaar

Originally posted by winki
                no arumaeitaipa!!! meie meest ei tohiks üldse ruja ja singer vingeriga võrrelda...
                meie mee on kõige suurem SAAST mida ma oma ihusilmaga näinud olen
                Minu allkiri sellele arvamusele (need viha emotikonid jätsin küll ära)

Kommentaar

meie mees on see ajab rahva .ei nuh ma küll ei saa aru mis teil nende vastu on? Äkki te olete kadedad lihtsalt lollid....:P ok ok peace*

Kommentaar

Originally posted by kqjanno
                    meie mees on see ajab rahva .ei nuh ma küll ei saa aru mis teil nende vastu on? Äkki te olete kadedad lihtsalt lollid....:P ok ok peace*
                    ei, ei ole kadedad.

Kommentaar

eks igale matsile ikka tema oma taseme ja harituse järgi..

kunagi oli siuke tegelane nagu Onu Bella praeguse Meie Mehe ekvivalent - õigemin mitte õllejoomis-, vaid viinajoomismuusika. rahvale või pööblile, nagu te siin asja nimetate, üldises plaanis nagu meeldis, aga ükski enesest lugupidav inimene ei tahtnud küll tunnistada, et ta seda jama kuulab. Nüüd kus aastaid mööda läinud, tuleb küll heldimuspisar silma, kui \'ma võtsin viina\' või \'koolis on vahva\' kuulata.
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

Originally posted by kqjanno
                        ei, ei ole kadedad.
                        mina olen näiteks küll kade. minu lemmikud ei võida kunagi Aasta Artisti tiitlit, kuna Meie Mees saab need kõik omale. see tekitab teadagi frustratsiooni. ma vihkan üleüldse kõiki, kellel hetkel hästi läheb. sel moel väljendan ma lojaalsust oma lemmikklubile
                        «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                        «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

no mina küll ei võrdleks meie meest oksmaa, jörbergi ja muu säärase saastaga. ma olen nõus vaiko eplikuga, kes ütles, et meie mees on hästi tehtud süldimuusika. ise küll põlgan meie meest, aga ma ei saa aru inimestest (noortest), kes kuulavad sellist muusikat. eestiski on palju paremaid bände, kas tõesti otsitakse muusikast mingit suvalist jõuramist. ps ma ootan aega, kui pets ja korsten saavad eestis mingi muusikaauhinna, see näitaks väga hästi eesti muusika kuulajate haridustaset....:P

Kommentaar

Originally posted by D-7

Mul on kuidagi iseenesest välja kujunenud paralleel Mehe Mehe, Arnold Oksmaa, Sulo & Üllar Jörbergi vahel. Kurat teab, mis selle põhjus võiks olla...
                            mina ntnx AO, S ja ÜJ ei kannata.

Kommentaar

Huvitav huvitav, mis saaks siis, kui me kõik hakkaksime ntx Tõnis Mäge või Hedvig Hansonit fännama ...

Kommentaar

meie mehe kohta ma siin igaks juhuks arvamust ei avalda, sest selliseid sõnu pole eesti keeles välja mõeldud.
                                tuleb aga tõdeda, et tüübid on väga head ärimehed, sest nagu teada eestis käibki äri rahva petmise kaudu.
                                tell your mother, we are hooligans!

Kommentaar

Working...
                                X