Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meie Mees

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meie Mees\'

buuuuu, rahva petmine on see kui müüd neile, mida nad tahavad? Või siis nad on veel lisaks ärimeestele ja sittadele laulumeestele ka hüpnotiseerijad?

Olen tudeng, olen mats ja ikka julgen öelda, et ei põlga kuulata ja nautida Meie Meest.

Kommentaar

nägin reedel ka siis seda kvaliteet programmi ja ausalt öeldes ei tulnud pettuda.. kui nii võib öelda. samas tekkis aga küsimus kas need vennad ongi sellised lambad või näitlevad nad saate jaoks üritades jätta endist muljet kui hulludest peoloomadest. ise kaldun arvama et näitlevad vähemalt osad neist sest mõned ajad tagasi kuulsin kuku raadiost külaissaadet kus külaliseks oli keegi meie mehest(kurat seda teab kes) ja seal jättis mees väga hea mulje. peale seda saadet mu arvamus tõusis neist natuke(sellepärast arvan ka et osad lihtsalt üritavad jätta endast mingit muud muljet). aga peale reedest saadet langes see veel madalamale kui varem oli. arusaadav ka sest mingi lambi mats ei kuula ju kukut ja seal võib ju ennast targanea paista lasta aga nii kui telekasse (ja seda va kõige magusamal viina võtu kelajal saadakse) on vaja jätta endast mulje kui seast, sest siis on rahvahulkadel hea kohe nendega samastuda..

nende \"muusika\" kohta sõna võtma ei hakka, kuigi tuleb tunnistada et mõned laulud on päris teravmeelsed ahga no kamoon kas tõesti on vaja sellist paska siiski toota??

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi

kunagi oli siuke tegelane nagu Onu Bella praeguse Meie Mehe ekvivalent - õigemin mitte õllejoomis-, vaid viinajoomismuusika. rahvale või pööblile, nagu te siin asja nimetate, üldises plaanis nagu meeldis, aga ükski enesest lugupidav inimene ei tahtnud küll tunnistada, et ta seda jama kuulab. Nüüd kus aastaid mööda läinud, tuleb küll heldimuspisar silma, kui \'ma võtsin viina\' või \'koolis on vahva\' kuulata.
        Oojaa... Onu Bella oli väga lahe. Mul oli ta kassett isegi, maksis vist 12 krooni, mis tol ajal (92.a. lõpp) oli minuvanuse jaoks ikka päris hea raha. Koolis sai teistele laenatud ja need lindistasid endale ka... Olid ajad...
        “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
        The Special One

Kommentaar

Originally posted by rohelineKonn

asjaolu, et sitt kahele miljardile kärbsele meeldib ei muuda asjaolu, et ta on jätkuvalt sitt.

minu jaoks esindab Meie Mees kõike seda, mida ma meie rahvuse juures põlgan
          See on nii ilusasti öeldud, et pisar tuleb silma!
          \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

Originally posted by mg

tuleb aga tõdeda, et tüübid on väga head ärimehed, sest nagu teada eestis käibki äri rahva petmise kaudu.
            äkki saaksid sa mulle seletada kuidas nad rahvast petavad???

Kommentaar

minu arvates paremaid killumehi eestis ei ole

Kommentaar

Originally posted by Devil

Sina oled siis vaikne sell, kes traktorinalju ei viskagi?
                Istud kodus arvuti taga ja vahest jõuad ka kooli?
                Arvamust avaldad, vaid foorumis?
                Teatan sulle rõõmuga olen intelligentsitu foorumlane ja kuulan ka Meie Meest hea meelega. Telekat kyll ei viitsi nende pärast vaadata, kui õllesena ja ka kainena meeldib nende järgi laulda. Õllesena laulan tihedamini.

Edu sulle su huvitava eluga.

PS! Laulda ma ei oska siiski.

Eks niukeste joogiste kreteiinide muusika olegi, paras juust on.

Kommentaar

Originally posted by kqjanno

Originally posted by mg

tuleb aga tõdeda, et tüübid on väga head ärimehed, sest nagu teada eestis käibki äri rahva petmise kaudu.
                  äkki saaksid sa mulle seletada kuidas nad rahvast petavad???
                  sest need samad massid on nii lollid, et ostavad seda paska.
                  üks kahest, kas meiemehed on teadlikult sita tootmise peal väljas, kuigi see muusika neile endile ei meeldi, kuid rahvas on sellest vaimustuses ning raha ju tuleb...või siis on nad oma loomingust sama sissevõetud kui seda on nende muusika kuulajad.
                  Where were you in '62?

Kommentaar

Originally posted by Ono

Originally posted by Devil

Sina oled siis vaikne sell, kes traktorinalju ei viskagi?
                    Istud kodus arvuti taga ja vahest jõuad ka kooli?
                    Arvamust avaldad, vaid foorumis?
                    Teatan sulle rõõmuga olen intelligentsitu foorumlane ja kuulan ka Meie Meest hea meelega. Telekat kyll ei viitsi nende pärast vaadata, kui õllesena ja ka kainena meeldib nende järgi laulda. Õllesena laulan tihedamini.

Edu sulle su huvitava eluga.

PS! Laulda ma ei oska siiski.

Eks niukeste joogiste kreteiinide muusika olegi, paras juust on.

Sõin eile juustusaia, väga maitsev oli.

Kommentaar

kus on ikka viitsimist tuhnida..

Kommentaar

Working...
                      X