Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
ai, helsingi konsert on ju rämedalt kallis
hea et ma tallinnas jõudsin ära käia
aa kui nad oma uut plaati esitavad, siis pole nagunii mõtet minna, sest see ei anna ikka vana välja
tähendab, kuna siin metallica teema all nagunii ka Korni kontsertist oli juba juttu, siis minejatele kaks teadaannet (kui te juba äkki ise pole uurinud):
1. soendab (või soojendab) Static X
2. sellise kavaga alustas Korn euroopa-turneed Hispaanias:
01. Right now
02. Break some off
03. Got the life
04. Here to stay
05. Falling away from me
06. Blind
07. Did my time
08. Shoots and ladders/One
09. Freak on a leash
10. Adidas
11. Dead bodies everywhere
12. Clown
13. Ya\'ll want a single
14. Kill you
15. Faget
16. Somebody someone
võib arvata, et sama tuleb ka helsinkis...:P
siiani pole ma katki hammustanud oma ööbimise probleemi; aga teadagi - pole probleemi, millest rohke alkoholiga jagu ei saaks..ma loodan
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Ahsa metsik nugis. Static X soojendab tõega või? Mahe...äärmiselt muhe:P
Minul on praeguseks 2 varjanti ööbimiseks. Esimene oleks see, et peale kontserdit läheks laevale, mis seisab öö sadamas ja siis hommiku kimab tallinna poole(see varjant on igavam). Teine varjant oleks see, et võtta mitte eriti kallis hotell, motell või mingi muu moodustis, kus vähemalt katus peakohal ja teler kah sees, et vutti vaadata ja siis öö seal mööda saata koos sumina ja õlledega. Uuel päeval redutaks Helsinki peal ja siis õhta laevaga kodusse.
Originally posted by sarvik
teine varjant oleks see, et võtta mitte eriti kallis hotell, motell või mingi muu moodustis, kus vähemalt katus peakohal ja teler kah sees, et vutti vaadata ja siis öö seal mööda saata koos sumina ja õlledega. .
mis vutti sa vaatad, 28. juuni pole yhtki mängu ja poolfinaal on sobivalt alles 30.juuni..:P
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Klge kas keegi teab et kus toimus see kontsert kus Metallica trummar viidi mingil p6hjusel haiglasse ja siis m2ngis Metallicaga koos SlipKnoT\'i trummar Joey?!
PS:ega jah Joey on maailma parim ja kiireim trummar :P
Klge kas keegi teab et kus toimus see kontsert kus Metallica trummar viidi mingil p6hjusel haiglasse ja siis m2ngis Metallicaga koos SlipKnoT\'i trummar Joey?!
Donington park\'is
Ja neid trummareid oli seal mitu. Haha...kõige kiirem? Yea rite
Donington park\'is
Ja neid trummareid oli seal mitu. Haha...kõige kiirem? Yea rite
Ei no ma t2nan onja..........aga jah kiireim ja parim on ta ikkegi:P !!!!!!!!
Ja yx kysimus weel, et mitmest erinevast b2ndist on MURDER DOLLS kokku pandud?!
Kommentaar