Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Metallica Helsingis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Metallica Helsingis\'

KORN!!!
    aisakurat...pole ükski minu isteplatsiga kontsertidest senini selline rokkimine olnud, a.d.i.d.a.s.- e ajal (mis minu jaoks oli õhtu lagi) oleksin peaaegu paar rida madalamale sadanud.. siiski kole kahju, et seisukohta ei saanud, vaadates, mis lava ees toimus, tuli kadeduseuss kallale ja mitte vähe.

kokkuvõttes oli see kontsert 1 dreamcometrue - ja heli ning valgus on Areenal nii hääd, et sinna teinekordki rahuliku südamega \'keikkale\' võib minna.

muide staticut ise ei näinudki, sest jõudsin alles 9 paiku kohale, enamik kes nägi-kuulis, olid pehmelt öeldes pettunud... kinnitate või lükkate ümber?
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

kontsert oli lihtsalt unelmate täitumine.... ei ütleks, et static-x väga nõrgaks jäi...korniga võrreldes külll, aga soojendajana polnd asi hullu midagi...halb oli, et 2 esineja vahel paus nii pikaks venis. oma muljetest räägiks homme parema meelega..kui kainem olen...aga ühte ütleks, Mikul vanal sindrinahal õnnestus ennast fan-zone sisse trügida ja staticu autogrammid saada:P ma kadestan teda

Kommentaar

Originally posted by sarvik

kontsert oli lihtsalt unelmate täitumine.... ei ütleks, et static-x väga nõrgaks jäi...korniga võrreldes külll, aga soojendajana polnd asi hullu midagi...halb oli, et 2 esineja vahel paus nii pikaks venis. oma muljetest räägiks homme parema meelega..kui kainem olen...aga ühte ütleks, Mikul vanal sindrinahal õnnestus ennast fan-zone sisse trügida ja staticu autogrammid saada:P ma kadestan teda

JAAAAAAAA!

Täpsemalt 1 autogramm (vennas sai 2 + käepigistuse ja mingi flaieri). Kuid see oli vaid 1 episood päevast ja õhtust, mis lähevad minu mällu kui seni parim kontsertreis!

Alates õllelibistamisest laevas (peab tunnistama, et mitte ainult laevas), lõbusast päevast Helsinki (väga igav ja kandiline linn) kesklinnas, kontsertipaika jõudmisest, end seisukohale pressimisest, võimsast Static-X\'ist, 100X võimsamast ning sõnulkirjeldamatust KoRnist (!!!!!), viibimisest nii moshpitis kui meetri kaugusel aiast, autogrammi nihverdamisest, ääretust eufooriast ja rõõmust kogu õhtu vältel, rändamisest kämpingusse, muljevahetamisest, öisest peost, magamisest umbses ja soojas ruumis ja lõpetades kontserdijärgsel päeval kajakatele viina jootmise ja niisama t?illimisega - need 2 päeva olid uskumatult lahedad.

Kuna sõnu veel eriti ei ole ja väsimus välja magamata, siis rohkem praegu ei ütle. Muideks, minu arust polnud paus 2 esineja vahel üldse liiga pikk, kartsin hullemat...
        Which ship has never docked at Liverpool?
        The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

ma ise kohal ei käinud, avaldan lihtsalt austust rokigurule nimega mikk.

Kommentaar

Originally posted by Magpie

ma ise kohal ei käinud, avaldan lihtsalt austust rokigurule nimega mikk.
            Pole olemas sellist asja nagu rokiguru. Rokipeer- on see kiidus6na mida sa otsisid

Kommentaar

tagantjärgi kaja ehk setlist kah veel:

Right Now
              Break Some Off
              Got The Life
              Falling Away From Me
              Here To Stay
              Blind
              Dead Bodies Everywhere
              Shoots And Ladders
              One (Metallica...just the end)
              Freak On A Leash
              A.D.I.D.A.S.
              Did My Time
              Another Brick In The Wall (Pink Floyd)
              -------(encore)
              Faget
              Somebody Someone
              Y\'all Want A Single

ennist jäigi mainimata, et pink floydi kaver oli HULLULT rokkiv tükk muusikat..

Kommentaar

Teate, ma pole nii hästi umbes täpselt 4 päeva naernud. (olin maal noh)
                Slipknot metalisõbra lemmik.
                Mingi maailma kiireim trummar Joey
                Olgu, ma olen vaid mõnda lugu Slipknottidel kuulnud kuid sealt küll ei ilmnenud, et ta mõnele pläkitrummarile silmad ette teeks. Nicholas Barker(Dimmu Borgir), Frost (Satyricon), Hellhammer(Mayhem), Horgh(Immortal), Matte Modin (Dark Funeral). Ei teagi keda sealt nüüd parimaks panna. Küllap nagu vutimeestegagi, igalühel oma lemmik, kuid päris parimaks ei saa ju kindlalt kedagi määrata.
                See selleks.
                Mis endast lugupidav metalisõber kuulab jänkide pullshit Slipknotti?

Seda korni ja linkin parki jms. ma ei hakka kommenteerimagi.

Kommentaar

Kuidas sa suudad ühte patta panna korni la linkinfucking parki??? mees, kas sa oled hull?
                  Kontserdist veel nii palju, et üllatav oli see, kui kõlas Pink Floydi kaver, siis rohkem kui pool saali ei laulnud kaasa või ei teadnud sõnu...hämamstav

Kommentaar

Mallkids\'id, mis seal ikka
                    308

Kommentaar

Ei hakand uut teemat tegema jne... noh!
                      Et siis esmaspäeval tuleavd müüki Slayer/Slipknot piletid hinnaga 40 euri. Kontsert ise 17. okt. Helsinki Ice Hallis. Plaanin ise sinna minna. On\'s veel keegi minemas?

Kommentaar

Ma teeks küll uue teema. Pole vaja üldse karta. Ega foorum täis ei saa. Auka!
                        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Tont seda teab.... parem karta kui kahetseda:P

Kommentaar

pelgad bänni?:P
                            esialgu ei ole veel plaanis, aga samas mine tea. kas ice hall on midagi muud kui hartwall, ja kui siis palju seal mahutavus?

muide peale korni on mõttetu käia kontsertidel - miski ei küündi selleni:P
                            nbs ja fear factory, mis vahepeal nähtu ja mis vanasti hullupööra meeldisid, ajasid lihtsalt haigutama..
                            jonathan knows good rock

Kommentaar

see bänn o nikak hirmus asi jah a see asi, et kindlasti on Ice Hall väiksem kui Hartwal..aga samas mitte palju pisem.Täpselt ei tea. Ja ma loodan, et Slipp teeb ikka ka korraliku möllu seal.

Kommentaar

Originally posted by Sull

Teate, ma pole nii hästi umbes täpselt 4 päeva naernud. (olin maal noh)
                                Slipknot metalisõbra lemmik.
                                Mingi maailma kiireim trummar Joey
                                Olgu, ma olen vaid mõnda lugu Slipknottidel kuulnud kuid sealt küll ei ilmnenud, et ta mõnele pläkitrummarile silmad ette teeks. Nicholas Barker(Dimmu Borgir), Frost (Satyricon), Hellhammer(Mayhem), Horgh(Immortal), Matte Modin (Dark Funeral). Ei teagi keda sealt nüüd parimaks panna. Küllap nagu vutimeestegagi, igalühel oma lemmik, kuid päris parimaks ei saa ju kindlalt kedagi määrata.
                                See selleks.
                                Mis endast lugupidav metalisõber kuulab jänkide pullshit Slipknotti?

Seda korni ja linkin parki jms. ma ei hakka kommenteerimagi.
                                mine perse mees!
                                Joey on parim ja kiireim
                                742617000027
                                (sic)
                                (515)
                                MAGGOT

Kommentaar

Working...
                                X