Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Metallica Helsingis

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Metallica Helsingis\'

Originally posted by Davids

Originally posted by Sull

Teate, ma pole nii hästi umbes täpselt 4 päeva naernud. (olin maal noh)
    Slipknot metalisõbra lemmik.
    Mingi maailma kiireim trummar Joey
    Olgu, ma olen vaid mõnda lugu Slipknottidel kuulnud kuid sealt küll ei ilmnenud, et ta mõnele pläkitrummarile silmad ette teeks. Nicholas Barker(Dimmu Borgir), Frost (Satyricon), Hellhammer(Mayhem), Horgh(Immortal), Matte Modin (Dark Funeral). Ei teagi keda sealt nüüd parimaks panna. Küllap nagu vutimeestegagi, igalühel oma lemmik, kuid päris parimaks ei saa ju kindlalt kedagi määrata.
    See selleks.
    Mis endast lugupidav metalisõber kuulab jänkide pullshit Slipknotti?

Seda korni ja linkin parki jms. ma ei hakka kommenteerimagi.
    mine perse mees!
    Joey on parim ja kiireim
    ja pista oma Linkin park ka aanusesse!!!
    sa oeld ikke eriline tõll:S
    oeld metalis sama kaugel kui kuu maast we?!
    742617000027
    (sic)
    (515)
    MAGGOT

Kommentaar

No jobannõi urod... läksin täna hommikul vara-vara Stocki Lippupalvelusse, et omandada Slayeri kontserdile mõnsu põranda koht...ootasin kaubamaja ukse taga mõne aja.... sisse päesesin täpselt kell 9.00. sellel ajal hakati ka pileteid müüma...kui lippupalvelusse jõudsin, siis see tädi seal raisk ei saand oma arvutit tööle jne.... ostmiseni jõudsin 6 minutit pärast seda, kui pileteid hakati müüma ja juba olid kõik põranda kohad läinud..HIRMUS lausa. Need eesti Lippupalvelu tädikesed on ikka metsikult laisad raisk...kui kell kukub 9 olgu neil töövahendid valmis deem. No igatahes ostsin siis jällegi endale istekoha. Siinkohal tahaks M1kku käes küsida, et kuida ta sinna lava ette ennast smahkerdas?:P igatahes vot nii on lood...

Kommentaar

Parimat trummarit ei ole olemas

Teisalt Joey on küll kobe, aga mitte parim
        308

Kommentaar

Originally posted by sarvik

No igatahes ostsin siis jällegi endale istekoha. Siinkohal tahaks M1kku käes küsida, et kuida ta sinna lava ette ennast smahkerdas?:P igatahes vot nii on lood...
          No pane nüüd kõrva taha: seal ukse taga läheb kindlasti madinaks, sest peaaegu kõik tahavad alla saada...Ära päris esimesena trügima mine ning jälgi mõnda aega, kumb turvamees lahkem tundub olevat ning siis ürita just tema poolelt end läbi trügida, pileti näitamisele ära liialt aega kuluta, kuid lihtne läbijooksmine võib ka kahtlust tekitada. Õnnestumisprotsent pole kindlasti 100%, kuid suurem kui 0%. Edu!
          Which ship has never docked at Liverpool?
          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Ei leidnud kuhu paremasse kohta panna, aga... 22.11 Rammstein Tallinnas. Eelmine kontsert oli üks kõvemaid, mis mul siin pinnal on õnnestunud vaadata
            "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

You made my day, vello!

Seekord lihtsalt ei saa puududa.
              sigpic

Kommentaar

Originally posted by vello99

Ei leidnud kuhu paremasse kohta panna, aga... 22.11 Rammstein Tallinnas. Eelmine kontsert oli üks kõvemaid, mis mul siin pinnal on õnnestunud vaadata
                Suurepärane!
                Eelmine kontsert oli meeli ülendav! Autos saab ka Live Aus Berlini igapäev kedratud. Nii, et väga õige aja valisid poisid Eestisse tulekuks. Kindlalt kohal! Oskab keegi piletite kohta infot anda, et kuna müügile tulevad ja hinnad?

Kommentaar

Working...
                X