Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Raimo Aasa nimeline huumoripreemia - Kuulsuste Hall

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Raimo Aasa nimeline huumoripreemia - Kuulsuste Hall\'

no tõesti. kaua võib oodata?
    ½121½

Kommentaar

Estoni nominatsioon tuli sellest, kui seletasid Angeli väravate arvu... Vahetusest sissetulemised jne. Lisaks, tsiteerin... \"arvesse tuleb võtta ka \"graham taylor on türa\" koefitsent\"

Kahjuks see, nagu ka vello99 postitus (nagu efafan teraselt mainis), siin teemas arvesse ei tule, kuna tegemist oli ettekavatsetud huumoriga. Imelik, et ma seda üldse ütlema pean, kuigi tõsi, olen seda korra või kaks ise rikkunud (eston ja mel21) Henryfani fännidele aga kannatust. Poiss on noor ja küll neid pärleid tuleb veel ja veel. Rahu! Ega Halli kohe devalveerida ka ei saa.

Kui Sleep lahkub tunnen ma ennast küll kestva süüdlasena. Aiai, tugevat pedagoogikätt oleks foorumis ikka vaja!
      “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
      The Special One

Kommentaar

Ehk Jaan ei pahanda, kui ma meie armsate laureaatide vaimusünnitised siia ritta panen:

* Henryfan ja tema geniaalne analüüs teemas \"Pele 125\":

\"Checkisin nimekirja üle ja oi imet mitte ühtegi eestlast .Nimekiri on jah ikka puudulik.Aga eks ta ei jaksa sellises vanuses vic ainult jalgpallile ka keskenduda.Aga äramainida oleks võind kindlasti Jasin,Giggs,Jan Kolleri (kuidas keegi arvab),Fabio Cannavaro jne neid nimesi võix tglt nimetada umbes terve päev ,aga siis kokku tuleks umbes Henryfan 300-1000.(kui mina loex)ega ma ei tea mitut meest ma tean.\"
        * Sir Margus\'e ämber teemas \"Meistrite Liiga - haaa!\":

\"Mis on Phil Nevillel viga???? minuarust täitsa korralik mängija ju... \"
        * Man UU valuutavaimustus, teema \"vuki\":

\"Täiesti õigus, kui ma ei eksi siis saab ta (Michael Owen - toim.) nädalas 100 000 krooni või naela (ei mäleta enam hästi), ahh... igatahes tohutuid summasid tipp jalgpallurid kokku ajavad! Ma ei taha siin neid halvustada, vastupidi, nad on oma raha kuhjaga välja teeninud!\"
        * tsaka08 demonstreerib nutikust teemas \"ManUnited\". Olukorra mõistmiseks on ka eelnev dialoog ära toodud:

1) Arsenali fänn: \"Mõnus gloryhunterite halin\"
        2) ManU fänn: \"kas selles postituses on tunda kadedust???????????pole hullu \"sõber\"-gunner,ega iga aasta saagi duublit teha\"
        3) Arsenali fänn: \"Tõepoolest - südantlõhestavalt kahju, et Manul see ei õnnestu\"
        4) tsaka08: \"ma pakun see oli mõeldud arsenali kohta\"

* Pealik, omas elemendis (teema \"operi fanclub\"):

1) Asjaosaline A: \"kas andres operil pole tõesti eestis fännklubi??\"
        2) Asjaosaline B: \"No aga võta siis ohjad ise kätte! Muuseas: aadress -> www.oper.ee on veel täiesti vaba! \"
        3) Pealik: \"paraku mul see link lahti ei tule\"

* Robinho (aka ass) kommenteerib SAFC\'i ja NUFC\'i uusi mängusärke (samanimelises teemas):

\"Sunderlandi oma ikka ilusam ja klubi ka sümpaatsem!\"
        * H.M Murdock, teemas \"Kes tuleb sellel aastal UEFA Cup`i meistriks?\":

\"Liverpool on heasse vormi sattund(Premier Leagues)-vist võidavad asja ka sel aastal ära......vist...\"
        * Epic\'u kõver eluarusaam teemas \"mõned huumoritükid\":

1) Asjaosaline: ma lihtsalt pean küsima, kas on vaja nii pikka quote\'i, nagu ma äsja tegin?
        2) Epic: ise tegid sama asja!

* melz86 ja tema mõttelend Eesti koondise \"Maavõistluste\" teema all:

\"heh....equador on seal lõunaameerika turniiril 0 punktiga viimane või on see wc qualification??? ahh.......kes seda ekvadori keelt ka oskab? \"
        * Kummalisuse tipp arroww poolt \"FC Flora Valga\" teemas:

Action 1: Jaan postitab TVMK - Valga mängu koosseisud.
        Action 2: arroww tsiteerib - Antonov (60. Raamat) - ning ärritub: \"kas sa ütlesid midagi Antonovi kohta? kle, kui sulle ei meeldi kuidas nad mängivad, mine ja mängi ise..... ma tahaks vaatama kuidas sa mängid....\"

* Philipz vastab Rootsi Kunni ähvardusele (naha peale anda). Teema \"FC Flora kohtumised\":

\"Juba parem heheehee...Hakka rahvast kokku ajama! Kutsu yks Ameerikast, teine Lätist, kolmas Norrast, neljas põhjanabalt jne hehe...Ehk suvex saad normaalse koosseisu valmis (nii umbes 100-200 meest et meile kallale tungida)...\"
        * SleepWalking, loomulikult Arsenali topikus:

\"omas \"masinaklassis\" ehk auhinnale Meie Mats kandideerivate teoste hulgas on John ära teeninud tunnustuse.

Aga tema väited ...
        Zamora on palju parem kui Kanu või Wiltord? II divisioni ründaja parem kui Premieris 10-15 väravat aastas lööv maailma- ja euroopameister?

Davies pääseks vabalt Arsenali keskväljale? Huvitav, kelle asemel? Piresi? Freddie?

Carr on sama hea või parem full-back kui Cole?

parim on muidugi dennis10e väljatoodud: In Robbie Keane, Spurs have a player almost the equal of Henry in all but pace \"
        Ja Jaani kommentaar selle juurde:

\"Poleks elu sees uskunud, aga SleepWalking saab Raimo Aasa nimelise huumoripreemia tänaseks laureaadiks. Minna leili tuntud hambamehe (no mina pole talt football365-s veel mitte üht t6sist artiklit näinud ja lugenud olen neid ikka päris mitu) lobajutu peale. Vello pani veel isegi smiley\'d juurde, et k6ik ikka arusaadav oleks...\"
        * Illimari ja Jaani vastastikune sümpaatia Liverpooli teemas:

1) Illimar: Mu palumisest ja lootmisest oli kasu. Pool suutis eile kolm silma oma kontole saada. Seega tuleb veelgi tugevamalt pöidlaid peos pigistada. Ma Olen Nii ÕNNELIK!
        2) Jaan: Mul on sinu yle hea meel, Illimar!
        3) Illimar: Kena lugeda, et keegi su rõõmustamist ka hindab. AITÄH kõigile kes minuga koos rõõmustavad!
        4) Jaan: Yhtlasi oled v6itnud ka t2nase Raimo Aasa nimelise huumoripreemia. Kysi seda R-Kioskist.

* PraS ja tema nördimus \"Antiflora coalition\" teemas:

1) Kypsi muinasjutt: \"Mina ja mu sõber Känts ja veel mõned Karksi-Nuia tondid oleme JK Karksi-Nuia fännid, aga meile ei meeldi FC Pärnu-Jaagubi Kalev, sest see on kõige nõmedam jalgpalliklubi maailmas. Me tegime ka Anti Pärnu-Jaagupi Kualitsiooni ja kuigi mina vägivalda ei poolda sõitsime paarile Pärnu-Jaagupi tondile lõuga, sest nad on nii lollid. Ükskord panime metsas kuuse põlema, vot see oli ikka ilutulestik. Üleüldse oleme me superlahedad, mitte nagu FC Pärnu-Jaagupi fännid. Ma olen Pärnu-Jaagupi vastu isegi siis, kui ta mängib mõne välismaa klubiga. VIVA LA KARKSI-NUIA!!\"

2) PraS: \"ja see karksi-nuia vennad mind paneb imestama teie tegevus....
        see näitab et ilma vägivallata ei saa fännatud...\"

* -Marko- saab kurjaks testi peale, mis jalgpallifännidele nende tegeliku lemmikklubi selgeks tegi. Teemas \"Millist klubi toetad?\":

\"Minu lemmik Sunderland Arvan et see test on muidugi täielik jama, eriti mõttetud olid küsimused, jalgpalli nagu ükski neist ei puudutanudki. Bullshit!\"
        ----------------------------------

Kodanik dimaggio komödianti ei suutnud ma silmata.

Ja kahtlemata kaotasid mõned pärlid kopimisega natukene oma sära .
        PS. Ma olen unine.

Kommentaar

Originally posted by rohelineKonn

....kui lugesin Sull\'i kommentaari võileiva valmistamise teemas.
          Klassika... Kuidas mul see silmade eest on mööda sattunud...
          "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Originally posted by D-7
            * Pealik, omas elemendis (teema \"operi fanclub\"):

1) Asjaosaline A: \"kas andres operil pole tõesti eestis fännklubi??\"
            2) Asjaosaline B: \"No aga võta siis ohjad ise kätte! Muuseas: aadress -> www.oper.ee on veel täiesti vaba! \"
            3) Pealik: \"paraku mul see link lahti ei tule\"
            mega.

Kommentaar

Andke mulle patusele andeks, aga minu hääl läheb REALMADRIDFÄNNile,kes kirjutas Off-topicu Mida tegid eile? teemas järgneva lause: \".. Mängisin jalgpalli, kukkusin ja sain vigastada...\". Ma ei saanud naeru pidama. Andke andeks...Tean mis tunne on haiget saada,aga ikkagi

Kommentaar

Originally posted by tembuu

Andke mulle patusele andeks, aga minu hääl läheb REALMADRIDFÄNNile,kes kirjutas Off-topicu Mida tegid eile? teemas järgneva lause: \".. Mängisin jalgpalli, kukkusin ja sain vigastada...\". Ma ei saanud naeru pidama. Andke andeks...Tean mis tunne on haiget saada,aga ikkagi
                Pärast väikest mõtisklemist sain ka aru :P
                sigpic

Kommentaar

Nii armas, et mind ka ära märgitud on, aga ise annaksin selle auhinna Pealikule.
                  It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Originally posted by Jaan
                    Estoni nominatsioon tuli sellest, kui seletasid Angeli väravate arvu... Vahetusest sissetulemised jne. Lisaks, tsiteerin... \"arvesse tuleb võtta ka \"graham taylor on türa\" koefitsent\"
                    Mis teema alt selle postituse leida võiks?

edit: leidsin.
                    muide kui otsida estoni postitusi märksõnaga türa, tuleb 37 vastet.:P

Kommentaar

Originally posted by mazz

...muide kui otsida estoni postitusi märksõnaga türa, tuleb 37 vastet.:P
                      Jep, võistluses Angel ja t*ra on praegu seis 45:37 Angeli kasuks... GO T*RA...
                      "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

minu valikud:

geronimo positsioonivalik

siin teemas ruulib ainuiskuliselt Man UU

Kommentaar

Originally posted by dreyd

siin teemas ruulib ainuiskuliselt Man UU
                          Hmmm...kas tõesti paneb Man UU mind Hughesi võiduvõimalustes kahtlema:P
                          Ja üldse, miks on tal alati kaks ühesugust postitust järjest.

edit. Imelik...nagu ma aru saan, on Man UU tegelikult hübriid kahest erinevast kasutajast(või siis mitte?!)
                          Where were you in '62?

Kommentaar

Tähendab, siin teemas kindlat võitjat pole, saab ainult saada valituks Kuulsuste Halli. Pealik on Halli esimene liige, küll tulevad järgmised. Naljamehi jätkub, nagu dreyd väga tabavalt kahele osutas.
                            “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                            The Special One

Kommentaar

Ma olen täiesti solvunud, mind on välja jäetud!

PS! Mulle jubedalt meeldib igasuguseid auhindu ja preemiaid saada.

Kommentaar

Raimo Aas tuleb meile kooli :P
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X