Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
oli see nüüd lingvistiline impotentsus või auhinda väärt vääritimõistmine - mine võta kinni. mina sinu olukorras salgaks samuti kõike. tõde jääb ilmselt samasuguseks müsteeriumiks nagu Püha Graali asukoht või Lihavõttesaare kujud. igatahes suutsid need kaks postitust kokku jätta mulje, et see auhinna-värk sai pisut valesse väravasse mõistetud. vähemalt meeldib mulle nende rahu ja hoolivuse pühade ajal nii mõelda.
musi,
konn
pole hullu, ma gloori hanter...võtan kõik auhinnad rõõmuga vastu
Mis probleem mul võib olla? Kui olen veidike jooksnud ja siis seisma jään hakkavad hüppeliigesed valutama, see ei ole eriti terav valu aga ebamugav on joosta ja see on igal aastal umbes samal ajal.
U 5,5 a mänginud.
olen 16a vana
Ja jätkati teemas: Keda järgmisena foorumist ära ajada?
Algselt postitas jalkaaa14
Mis probleem mul võib olla? Kui olen veidike jooksnud ja siis seisma jään hakkavad hüppeliigesed valutama, see ei ole eriti terav valu aga ebamugav on joosta ja see on igal aastal umbes samal ajal.
U 5,5 a mänginud.
olen 16a vana
Kommentaar