Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
S.I.P-Sing In Peace Gunn Ja Läänemaa metsadest leiti ka mitu päeva kadunud Peedu Ventseli surnukeha
Läänemaa???
See pidi küll eriti valus olema kui ta peale kopteriõnnetust veel teise Eesti otsa ka komberdama pidi.
Kohatu nali , sry, kaastunded omaksetele.
Rokigunnile ka muidugi RIP, ei olnud küll ta muusika austaja, kuid mees tegi vähemalt südamest asja, mida armastas, lõpuni välja.
Isegi kui inglise keeles kaastunde avaldusi teele saadate, võiks seda õigesti teha (viitan pealkirjale --> R.I.P). Samas oleks eesti keeles palju ilusam.
60-te lõpu, 70-te alguse ansambli haak lugu \"tiivutu\" ja gg peenike poisikesehääl: \"...miks ma nii kui tiivutu luud, mis pandud nautima kullatud kuud! miks ei saa ma nii lennata? miks ei saa ma nii lennata???\"
S.I.P-Sing In Peace Gunn Ja Läänemaa metsadest leiti ka mitu päeva kadunud Peedu Ventseli surnukeha
Läänemaa???
See pidi küll eriti valus olema kui ta peale kopteriõnnetust veel teise Eesti otsa ka komberdama pidi.
Kohatu nali , sry, kaastunded omaksetele.
Rokigunnile ka muidugi RIP, ei olnud küll ta muusika austaja, kuid mees tegi vähemalt südamest asja, mida armastas, lõpuni välja.
jah nii see nüüd küll ei olnud. kopter kukkus nii umbes 20 kilomeetrit minu kodust ja Läänemaal ma küll ei ela. kuulsin isegi õhtul 11 ajal, kui helikopter lendas üle maja ilge plärinaga.
Kommentaar