Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Download

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Download

Ei ole kindel kas mõni sarnane teema on olnud siin juba....
    ... aga siia võiks siis postitada küsimusi mõne faili või programmi kohta, mida oleks hädasti vaja aga ei leia kuskilt.

Mis mul endal.
    Otsin mõnda aega juba taga prantsuse keele õppimiseks mõeldud ülesandeid mp3 faili formaadis.
    Kunagi mul olid need aga siis kustutasin kogemata ära ja nüüd ei tea kuskilt otsida neid.

Kas mõni foorumlane ei oskaks aidata juhuslikult?

Replying to Topic \'Download\'

Paneks siis siia ka oma mure kirja.

Nimelt on mul üks pikk-pikk ingliskeelne tekst vaja tõlkida eesti keelde ja seoses kooli lõpetamisega pole aega suurt seda teha, seega paluks abi. Kui keegi teab mõnda programmi, mis saaks sellega hakkama võiks seda soovitada ja mida rutem seda parem.

Kommentaar

Originally posted by sarvik

Paneks siis siia ka oma mure kirja.

Nimelt on mul üks pikk-pikk ingliskeelne tekst vaja tõlkida eesti keelde ja seoses kooli lõpetamisega pole aega suurt seda teha, seega paluks abi. Kui keegi teab mõnda programmi, mis saaks sellega hakkama võiks seda soovitada ja mida rutem seda parem.
      Mul oleks vaja programmi, mis arvutab välja õiged loterii numbrid ja tulevased jalgpalliskoorid.
      \\"Empty your mind. Be formless, shapeless, like water. You put water into a cup, it becomes the cup. You put water into a bottle, it becomes the bottle. You put it in a teapot, it becomes the teapot. Water can flow or it can crash. Be water, my friend.\\" - Bruce Lee

Kommentaar

...jaaa, sarkasm on tore asi!
        Sellesmõttes, et ma lihtsalt küsisin, et kas oskab keegi soovitada mõnda proge...kui sellist üldse olemas on..

Kommentaar

Kas 12. klassis julged tõesti panna oma inkahinde mingi kahtlase programmi õlule?
          Parem hangi raha ning lase mõnel tuttaval ära teha. Kindlalt parem kui mõni progre.

Kommentaar

Working...
          X