Tänapäeva kiires ja egoistlikus maailmas on raske leida sõpru. Ma ei pea silmas tuttavaid või inimesi, kellele tänaval lihtsalt \"hei\" hõikad või pead noogutad, vaid neid, kes sulle tõesti midagi tähendavad ja kellele sinagi tähtis oled. Suur osa hallist massist on lõpuks ikkagi oma kasu peale väljas ning hädas või pärast raha laenamist ja laenu tagasimaksmist oodates kaovad nad märkamatult silmapiirilt. Kui ilmas veel selliseid, noh, altruistlike iseloomuomadustega inimesi leidub, siis kahjuks küll väga vähesel määral...
Mis on juhtunud? On palju ka neid, kes jätavad mõnda aega hea sõbra mulje ning siis järsku petavad, valetavad ja mõtlevad vaid omakasule. Kas maailm, kus elame, on tõesti nii julm, et egoism ja omakasupüüdlikkus on vältimatu? Võibolla ei olegi midagi juhtunud ja olukord on alati selline olnud? Küllap vist..
Lihtsalt üks öine küllaltki laialivalguv mõttelend.. kuid tore oleks, kui keegi mu mõtet mõistaks ja/või edasi arendada oskaks.
Mis on juhtunud? On palju ka neid, kes jätavad mõnda aega hea sõbra mulje ning siis järsku petavad, valetavad ja mõtlevad vaid omakasule. Kas maailm, kus elame, on tõesti nii julm, et egoism ja omakasupüüdlikkus on vältimatu? Võibolla ei olegi midagi juhtunud ja olukord on alati selline olnud? Küllap vist..
Lihtsalt üks öine küllaltki laialivalguv mõttelend.. kuid tore oleks, kui keegi mu mõtet mõistaks ja/või edasi arendada oskaks.
Kommentaar